1
Bedek de cranberries met heet water.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Doe de honing en de melk in een grote kom. Zet 1 min. in de microgolfoven (900 W). Roer tot een glad mengsel. Voeg het ei toe, de specerijen en het zout. Roer, doe er de bloem bij. Meng opnieuw heel goed. Voeg dan de grof gehakte noten toe en de goed uitgelekte cranberries.
4
Bekleed een kleine cakevorm met bakpapier en stort er het beslag in. Bestrooi met de parelsuiker.
5
Laat 15 min. in de oven bakken, bedek goed met aluminiumfolie en laat nog 20 min. verder bakken. Laat de cake in de vorm en ingepakt in de aluminiumfolie afkoelen, zo blijft hij lekker zacht.
6
Serveer op kamertemperatuur.
1
Bedek de cranberries met heet water.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Doe de honing en de melk in een grote kom. Zet 1 min. in de microgolfoven (900 W). Roer tot een glad mengsel. Voeg het ei toe, de specerijen en het zout. Roer, doe er de bloem bij. Meng opnieuw heel goed. Voeg dan de grof gehakte noten toe en de goed uitgelekte cranberries.
4
Bekleed een kleine cakevorm met bakpapier en stort er het beslag in. Bestrooi met de parelsuiker.
5
Laat 15 min. in de oven bakken, bedek goed met aluminiumfolie en laat nog 20 min. verder bakken. Laat de cake in de vorm en ingepakt in de aluminiumfolie afkoelen, zo blijft hij lekker zacht.
6
Serveer op kamertemperatuur.