1
Bruin de stukken ossenstaart in de olijfolie en kruid met peper, zout en tijm. Haal de stukken vlees uit de pot en bak er de gehakte ui en het geperst teentje knoflook in. Doe het vlees weer in de pot en blus met de rundsbouillon en de tomatenblokjes. Zet op een zeer zacht vuurtje en laat minstens 1.30 u sudderen onder deksel. Het vlees mag bijna uiteenvallen.
2
Haal het vlees uit de saus en laat die nog even verder inkoken. Haal het vlees van het been en doe het weer in de pot met saus. Laat nog even opwarmen.
3
Kook de pasta al dente en meng die onder het vlees.
1
Bruin de stukken ossenstaart in de olijfolie en kruid met peper, zout en tijm. Haal de stukken vlees uit de pot en bak er de gehakte ui en het geperst teentje knoflook in. Doe het vlees weer in de pot en blus met de rundsbouillon en de tomatenblokjes. Zet op een zeer zacht vuurtje en laat minstens 1.30 u sudderen onder deksel. Het vlees mag bijna uiteenvallen.
2
Haal het vlees uit de saus en laat die nog even verder inkoken. Haal het vlees van het been en doe het weer in de pot met saus. Laat nog even opwarmen.
3
Kook de pasta al dente en meng die onder het vlees.