Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPapilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten
Delhaize logo
  • Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten

Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten

Papilotte met kabeljauwhaasje en fijne groenten
Makkelijk
30-60 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 2 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 klein venkelknol
  • 2 nieuwe uien
  • 20 groene asperge tips
  • 12 rode kerstomaatjes
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 citroen
  • 40 cl witte wijn
  • 20 g boter
  • peper
  • zout
  • 600 g kabeljauwfilet
  • 2 sjalotten
  • 1 wortel
  • 1 klein venkelknol
  • 2 nieuwe uien
  • 20 groene asperge tips
  • 12 rode kerstomaatjes
  • 4 takjes tijm
  • 1/2 citroen
  • 40 cl witte wijn
  • 20 g boter
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Verdeel de kabeljauw in 4 stukken van ongeveer 150 g.
3
Pel de sjalotten en snijd deze in ringen. Schil de wortel en snijd deze in fijne plakjes. Snijd de lente-ui fijn en de kerstomaatjes overlangs in 2. Haal de harde kern uit de venkel en snijd hem fijn.
4
Leg een vel bakpapier open en bedek 2/3 met een 2de vel zodat je in het midden een dubbele laag bekomt. Schik hierop 1/4 van de groenten en 1 stuk vis. Leg er een takje tijm en 1 schijfje citroen op. Kruid goed af met peper en een snuifje zout, voeg dan 1/4 van de witte wijn toe en een nootje boter.
5
Vouw de boven- en onderkant van het papier naar boven en plooi deze zorgvuldig dicht. Maak de andere 2 uiteinden dicht met een keukentouw zoals een bonbon. Herhaal dit voor de 3 resterende papillotten.
6
Schik de papillotten op een bakplaat en gaar ze 20 min. in de oven.
7
Serveer ze op een warm bord.
1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
2
Verdeel de kabeljauw in 4 stukken van ongeveer 150 g.
3
Pel de sjalotten en snijd deze in ringen. Schil de wortel en snijd deze in fijne plakjes. Snijd de lente-ui fijn en de kerstomaatjes overlangs in 2. Haal de harde kern uit de venkel en snijd hem fijn.
4
Leg een vel bakpapier open en bedek 2/3 met een 2de vel zodat je in het midden een dubbele laag bekomt. Schik hierop 1/4 van de groenten en 1 stuk vis. Leg er een takje tijm en 1 schijfje citroen op. Kruid goed af met peper en een snuifje zout, voeg dan 1/4 van de witte wijn toe en een nootje boter.
5
Vouw de boven- en onderkant van het papier naar boven en plooi deze zorgvuldig dicht. Maak de andere 2 uiteinden dicht met een keukentouw zoals een bonbon. Herhaal dit voor de 3 resterende papillotten.
6
Schik de papillotten op een bakplaat en gaar ze 20 min. in de oven.
7
Serveer ze op een warm bord.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
2 × +/- 330 gr
+/-€
8
08
Sjalotten | Verpakt | Bio
Delhaize Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
Bio
    4
    79
    Wortelen | Extra fijn
    Hak Wortelen | Extra fijn
    215 gr
    2de tegen -50%
    1
    85
    Venkel
    Delhaize Venkel
    500 gr
    1
    79
    Jonge uien | Bussel
    Delhaize Jonge uien | Bussel
    1 st
    1
    09
    Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
    Hak Asperges | Hors d'oeuvre | Bokaal
    4 × 165 gr
    2de tegen -50%
    7
    09
    Kerstomaten | Rood
    Delhaize Kerstomaten | Rood
    250 gr
    3 voor €5
    1
    99
    Kruiden | Tijm
    Santa Maria Kruiden | Tijm
    15 gr
    -10% voor 3
    2
    75
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Somontano | Chardonnay
    Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
    2 × 37,5 cl
    2+1 gratis
    3
    99

    Reeds in je keuken

    Boter | Zacht
    Paysan Breton Boter | Zacht
    125 gr
    2
    39
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    +/-€67,45