1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bedek de zoete aardappelen in de schil met koud water, breng aan de kook en laat ± 30 min. sudderen afhankelijk van hun grootte.
2
Snijd de bloemkool in dikke plakken. Snijd de wortelen overlangs in 2 en vervolgens kruislings doormidden. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en voeg de kerstomaatjes toe. Besprenkel met 2 el olijfolie en schuif in de oven.
3
Klop de eieren los in een kleine kom met zout en peper. Doe de bloem en de granola in 2 andere borden. Snijd de kabeljauw in 4 porties. Haal ze door de bloem, schud er de overtollig bloem af en haal ze dan door de geklopte eieren. Haal ze ten slotte door de granola.
4
Leg de stukken kabeljauw in een ingeoliede ovenschaal en schuif in de oven wanneer de groenten ongeveer 17 min. hebben gekookt. Besprenkel de groenten met tijm en laat ze nog eens 8 min. koken (voor een totale kooktijd van 25 min.).
5
Schil de zoete aardappelen wanneer ze gaar zijn en plet ze met een vork, 4 el olijfolie, peper en zout tot een puree. Serveer de puree met de geroosterde groenten en de kabeljauw.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Bedek de zoete aardappelen in de schil met koud water, breng aan de kook en laat ± 30 min. sudderen afhankelijk van hun grootte.
2
Snijd de bloemkool in dikke plakken. Snijd de wortelen overlangs in 2 en vervolgens kruislings doormidden. Leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat en voeg de kerstomaatjes toe. Besprenkel met 2 el olijfolie en schuif in de oven.
3
Klop de eieren los in een kleine kom met zout en peper. Doe de bloem en de granola in 2 andere borden. Snijd de kabeljauw in 4 porties. Haal ze door de bloem, schud er de overtollig bloem af en haal ze dan door de geklopte eieren. Haal ze ten slotte door de granola.
4
Leg de stukken kabeljauw in een ingeoliede ovenschaal en schuif in de oven wanneer de groenten ongeveer 17 min. hebben gekookt. Besprenkel de groenten met tijm en laat ze nog eens 8 min. koken (voor een totale kooktijd van 25 min.).
5
Schil de zoete aardappelen wanneer ze gaar zijn en plet ze met een vork, 4 el olijfolie, peper en zout tot een puree. Serveer de puree met de geroosterde groenten en de kabeljauw.