⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGepaneerde kabeljauw met hazelnoten en pompoenstoemp
Delhaize logo
  • Gepaneerde kabeljauw met hazelnoten en pompoenstoemp
    B

Gepaneerde kabeljauw met hazelnoten en pompoenstoemp

Gepaneerde kabeljauw met hazelnoten en pompoenstoempB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g kabeljauwstaartfilet
  • 2 eieren
  • 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
  • 1 citroen
  • 50 g geroosterde hazelnoten
  • 800 g aardappelen alle gebruik
  • 10 cl room 20% vg
  • 60 g paneermeel
  • bloem
  • 5 el arachideolie
  • peper
  • zout
  • 600 g kabeljauwstaartfilet
  • 2 eieren
  • 600 g bevroren groentemix voor pompoensoep
  • 1 citroen
  • 50 g geroosterde hazelnoten
  • 800 g aardappelen alle gebruik
  • 10 cl room 20% vg
  • 60 g paneermeel
  • bloem
  • 5 el arachideolie
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 30 min.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukken en doe ze in een grote kookpot. Overgiet ze volledig met koud water, kruid met zout en breng aan de kook. Laat 10 min. pruttelen, voeg de ontdooide groenten toe, breng opnieuw aan de kook en reken nog 5 min. kooktijd. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de kookpot, maar zet ze niet op het vuur. Voeg de room toe en plet alles met een pureestamper. Breng verder op smaak.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Hak de hazelnoten met een mes en meng ze met het paneermeel. Snijd de kabeljauw in stukken, kruid met peper en zout. Rol de visstukken in de bloem, schud er de overtollige bloem af en haal ze door de eieren. Rol ze ten slotte in het paneermeel.
3
Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en bak de vis aan de 2 kanten goudbruin in de hete olie.
4
Dien heel warm op, met de stoemp en 1 citroenpartje.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukken en doe ze in een grote kookpot. Overgiet ze volledig met koud water, kruid met zout en breng aan de kook. Laat 10 min. pruttelen, voeg de ontdooide groenten toe, breng opnieuw aan de kook en reken nog 5 min. kooktijd. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de kookpot, maar zet ze niet op het vuur. Voeg de room toe en plet alles met een pureestamper. Breng verder op smaak.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Hak de hazelnoten met een mes en meng ze met het paneermeel. Snijd de kabeljauw in stukken, kruid met peper en zout. Rol de visstukken in de bloem, schud er de overtollige bloem af en haal ze door de eieren. Rol ze ten slotte in het paneermeel.
3
Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en bak de vis aan de 2 kanten goudbruin in de hete olie.
4
Dien heel warm op, met de stoemp en 1 citroenpartje.
Nutritionele informatie
B
Per 100 g: Energie: 119 kcal - Vetten: 6 g - Koolhydraten: 8,6 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 6,8 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 119 kcal - Vetten: 6 g - Koolhydraten: 8,6 g - Vezels: 1,5 g - Eiwitten: 6,8 g
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Citroenen
500 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kabeljauwstaartfilet
Delhaize Kabeljauwstaartfilet
3 × +/- 275 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
+/-€
6
46
Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Groenten | Pompoensoep
Delhaize Groenten | Pompoensoep
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
85
Hazelnoten | Gegrild
Delhaize Hazelnoten | Gegrild
200 gr
3
95
Aardappelen | Nicola
Delhaize Aardappelen | Nicola
1 kg
2
69
Room | Zuur | 15 % V.G.
Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
15
Olie | Arachide
Delhaize Olie | Arachide
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
3
19

Reeds in je keuken

Paneermeel
Anco Paneermeel
200 gr
0
67
Bloem | Vloeiend
Delhaize Bloem | Vloeiend
1 kg
0
99
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Zeezout | Fijn | Jodium
Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
125 gr
0
69
Totaal:
+/-€34,30