1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukken en doe ze in een grote kookpot. Overgiet ze volledig met koud water, kruid met zout en breng aan de kook. Laat 10 min. pruttelen, voeg de ontdooide groenten toe, breng opnieuw aan de kook en reken nog 5 min. kooktijd. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de kookpot, maar zet ze niet op het vuur. Voeg de room toe en plet alles met een pureestamper. Breng verder op smaak.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Hak de hazelnoten met een mes en meng ze met het paneermeel. Snijd de kabeljauw in stukken, kruid met peper en zout. Rol de visstukken in de bloem, schud er de overtollige bloem af en haal ze door de eieren. Rol ze ten slotte in het paneermeel.
3
Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en bak de vis aan de 2 kanten goudbruin in de hete olie.
4
Dien heel warm op, met de stoemp en 1 citroenpartje.
1
Schil de aardappelen, snijd ze in kleine stukken en doe ze in een grote kookpot. Overgiet ze volledig met koud water, kruid met zout en breng aan de kook. Laat 10 min. pruttelen, voeg de ontdooide groenten toe, breng opnieuw aan de kook en reken nog 5 min. kooktijd. Giet de aardappelen af, doe ze terug in de kookpot, maar zet ze niet op het vuur. Voeg de room toe en plet alles met een pureestamper. Breng verder op smaak.
2
Klop de eieren los met peper en zout. Hak de hazelnoten met een mes en meng ze met het paneermeel. Snijd de kabeljauw in stukken, kruid met peper en zout. Rol de visstukken in de bloem, schud er de overtollige bloem af en haal ze door de eieren. Rol ze ten slotte in het paneermeel.
3
Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en bak de vis aan de 2 kanten goudbruin in de hete olie.
4
Dien heel warm op, met de stoemp en 1 citroenpartje.