1
Doe de bloem in een kom. Voeg de eieren 1 per 1 toe en klop op. Voeg de melk toe.
2
Smelt 50 g boter en meng onder de bloem, melk en de eieren. Werk af met een snufje zout.
3
Maak kleine pannenkoeken door een halve pollepel beslag per keer te bakken in een pan met een klontje boter.
4
Bereid de karamel: doe de suiker in een hoge kookpot met 1 kl water. Zet op een hoog vuur tot de suiker vloeibaar wordt en een mooie karamelkleur krijgt. Let op dat de suiker niet aanbrandt. Haal van het vuur, voeg de gezouten boter toe en laat volledig smelten. Voeg het vruchtvlees van de passievruchten toe. Zet terug op het vuur en voeg de room toe. Nu pas mag je 1 keer omroeren om alles samen te mengen. Laat afkoelen.
5
Stapel de pannenkoeken netjes op elkaar en overgiet met de karamel. Werk af met exotisch fruit.
1
Doe de bloem in een kom. Voeg de eieren 1 per 1 toe en klop op. Voeg de melk toe.
2
Smelt 50 g boter en meng onder de bloem, melk en de eieren. Werk af met een snufje zout.
3
Maak kleine pannenkoeken door een halve pollepel beslag per keer te bakken in een pan met een klontje boter.
4
Bereid de karamel: doe de suiker in een hoge kookpot met 1 kl water. Zet op een hoog vuur tot de suiker vloeibaar wordt en een mooie karamelkleur krijgt. Let op dat de suiker niet aanbrandt. Haal van het vuur, voeg de gezouten boter toe en laat volledig smelten. Voeg het vruchtvlees van de passievruchten toe. Zet terug op het vuur en voeg de room toe. Nu pas mag je 1 keer omroeren om alles samen te mengen. Laat afkoelen.
5
Stapel de pannenkoeken netjes op elkaar en overgiet met de karamel. Werk af met exotisch fruit.