⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenPannenkoeken gegratineerd zoals cannelloni
Delhaize logo
  • Pannenkoeken gegratineerd zoals cannelloni
    C

Pannenkoeken gegratineerd zoals cannelloni

Pannenkoeken gegratineerd zoals cannelloniC
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g gepelde tomatenblokjes
  • zout
  • 2 eieren
  • 40 cl melk
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 8 sneetjes prosciutto crudo (of andere rauwe ham)
  • 250 g ricotta
  • 50 g vers geraspte parmezaan
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 50 g verse pesto
  • 160 g zelfrijzende bloem
  • 400 g gepelde tomatenblokjes
  • zout
  • 2 eieren
  • 40 cl melk
  • 1 bol (125 g) mozzarella
  • 2 el olijfolie
  • peper
  • 8 sneetjes prosciutto crudo (of andere rauwe ham)
  • 250 g ricotta
  • 50 g vers geraspte parmezaan
  • enkele blaadjes verse basilicum
  • 50 g verse pesto
  • 160 g zelfrijzende bloem

Begin met koken

1
Bereid een beslag met de aangegeven ingrediënten en maak per portie 2 pannenkoeken op de gewone manier, maar bak ze in olijfolie.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Prak met de ricotta en de pesto met een vork. Voeg de uitgelekte en in kleine blokjes gesneden mozzarella toe. Meng en breng op smaak met peper en zout. Verdeel deze bereiding in het aantal pannenkoeken.
4
Strijk de helft van de olijfolie uit in een grote, rechthoekige ovenschotel.
5
Leg 1 sneetje ham in het midden van een pannenkoek en schep één deel van het pestomengsel in de lengte op de ham. Rol alles niet te stevig op en leg de pannenkoek in de schotel. Doe hetzelfde met de andere pannenkoeken.
6
Meng de tomaten met de andere helft van de olijfolie, peper en zout. Strijk alles uit over de pannenkoeken, bestrooi met geraspte parmezaan en bak lichtbruin in de oven gedurende 20 min.
7
Snij de cannelloni in twee en serveer meteen, bestrooid met basilicum.
1
Bereid een beslag met de aangegeven ingrediënten en maak per portie 2 pannenkoeken op de gewone manier, maar bak ze in olijfolie.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
3
Prak met de ricotta en de pesto met een vork. Voeg de uitgelekte en in kleine blokjes gesneden mozzarella toe. Meng en breng op smaak met peper en zout. Verdeel deze bereiding in het aantal pannenkoeken.
4
Strijk de helft van de olijfolie uit in een grote, rechthoekige ovenschotel.
5
Leg 1 sneetje ham in het midden van een pannenkoek en schep één deel van het pestomengsel in de lengte op de ham. Rol alles niet te stevig op en leg de pannenkoek in de schotel. Doe hetzelfde met de andere pannenkoeken.
6
Meng de tomaten met de andere helft van de olijfolie, peper en zout. Strijk alles uit over de pannenkoeken, bestrooi met geraspte parmezaan en bak lichtbruin in de oven gedurende 20 min.
7
Snij de cannelloni in twee en serveer meteen, bestrooid met basilicum.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 677; energie (kCal): 162; vetten (g): 9,7; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 8,9; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 712,48
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 677; energie (kCal): 162; vetten (g): 9,7; verzadigde vetten (g): 4,3; koolhydraten (g): 9,7; suikers (g): 2,6; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 8,9; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 712,48
Vegetarisch
Vlees - minder dan 3€
Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Zout

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Peper

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Ricotta
250 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Pesto
50 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Meel
160 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tomaten | Gepeld | Blokjes
Delhaize Tomaten | Gepeld | Blokjes
3 x 400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
85
Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Beenham | Ambachtelijk | Sneden
365 Beenham | Ambachtelijk | Sneden
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
29
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55

Reeds in je keuken

Melk | Halfvol
Campina Melk | Halfvol
6 x 50 cl
5
29
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
7
99
Totaal:
€12,06