1
Kook de orechiette al dente, ofwel een minuut minder dan de aangegeven kooktijd.
2
Blancheer ondertussen de spinazieblaadjes met een teentje look gedurende enkele seconden. Afgieten, vervolgens in water met ijsblokjes leggen om ze zeer snel af te koelen. Zo blijft er zoveel mogelijk chlorophyll behouden.
3
Mix in een blender de uitgezwierde spinazie met de gevogeltefond (of groentefond), het teentje look, de olijfolie, zout, peper en nootmuskaat.
4
Warm de coulis op in een pan, voeg de pasta toe en meng goed. Is de coulis te dik, voeg dan een beetje kookvocht van de pasta toe.
5
Voeg er op het bord een goede schep ricotta aan toe.
1
Kook de orechiette al dente, ofwel een minuut minder dan de aangegeven kooktijd.
2
Blancheer ondertussen de spinazieblaadjes met een teentje look gedurende enkele seconden. Afgieten, vervolgens in water met ijsblokjes leggen om ze zeer snel af te koelen. Zo blijft er zoveel mogelijk chlorophyll behouden.
3
Mix in een blender de uitgezwierde spinazie met de gevogeltefond (of groentefond), het teentje look, de olijfolie, zout, peper en nootmuskaat.
4
Warm de coulis op in een pan, voeg de pasta toe en meng goed. Is de coulis te dik, voeg dan een beetje kookvocht van de pasta toe.
5
Voeg er op het bord een goede schep ricotta aan toe.