⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenOrechiette met spek, kastanjepompoen en munt
Delhaize logo
  • Orechiette met spek, kastanjepompoen en munt

Orechiette met spek, kastanjepompoen en munt

Orechiette met spek, kastanjepompoen en munt
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g gezouten spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje munt
  • 2 e.l. olijfolie
  • 400 g orechiette
  • 40 g rucola
  • 300 g vruchtvlees van kastanjepompoen
  • grana padano
  • zout
  • 200 g gezouten spekblokjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 bosje munt
  • 2 e.l. olijfolie
  • 400 g orechiette
  • 40 g rucola
  • 300 g vruchtvlees van kastanjepompoen
  • grana padano
  • zout

Begin met koken

: 35 min.
1
Snijd de kastanjepompoen in blokjes. Plet de knoflook en snijd de rucola en munt in grote stukken.
2
Giet olijfolie in een grote bakpan en fruit de knoflook gedurende 5 min op een matig vuur. Voeg de spekjes en de kastanjepompoenblokjes toe en laat verder koken op een zacht vuurtje. Roer af en toe. Voeg de rucola en de munt toe. Breng op smaak met peper en zout.
3
Kook de pasta al dente.
4
Laat de pasta uitlekken en zet wat kookwater aan de kant. Giet de pasta en het kookwater in de pan met spekjes en kastanjepompoen. Kook gedurende 5 min op een hoog vuur.
5
Dien onmiddellijk op met geraspte grana padano of parmezaanschilfers.
1
Snijd de kastanjepompoen in blokjes. Plet de knoflook en snijd de rucola en munt in grote stukken.
2
Giet olijfolie in een grote bakpan en fruit de knoflook gedurende 5 min op een matig vuur. Voeg de spekjes en de kastanjepompoenblokjes toe en laat verder koken op een zacht vuurtje. Roer af en toe. Voeg de rucola en de munt toe. Breng op smaak met peper en zout.
3
Kook de pasta al dente.
4
Laat de pasta uitlekken en zet wat kookwater aan de kant. Giet de pasta en het kookwater in de pan met spekjes en kastanjepompoen. Kook gedurende 5 min op een hoog vuur.
5
Dien onmiddellijk op met geraspte grana padano of parmezaanschilfers.
Nutritionele informatie
Energie: 613 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pompoen
300 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Spekreepjes | Natuur
Herta Spekreepjes | Natuur
2 x 100 gr
2de tegen -50%
2
85
Munt | Verpakt
Delhaize Munt | Verpakt
20 gr
1
49
Pasta | Orecchiette n 91
De Cecco Pasta | Orecchiette n 91
500 gr
2
39
Rucola | Rode biet
Delhaize Rucola | Rode biet
75 gr
1
79
Grana padano | BOB
Delhaize Grana padano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
99

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio
Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr
Bio
    1
    29
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    €10,51