1
Doe de olijfolie in een stoofpot en bak er de in kleine blokjes gesneden paprika en de geperste knoflookteentjes in aan op zacht vuur. Voeg na 5 min. de in kleine blokjes gesneden courgette en de quorn toe. Bestrooi met de Italiaanse kruiden, meng 1 min., doe er dan de blokjes tomaten bij. Kruid met peper en zout en laat 20 min. op zacht vuur sudderen.
2
Kook ondertussen de pasta “al dente”.
3
Doe de olijven, het gehakte basilicum en de kappertjes bij in de saus. Breng op smaak met peper en zout en serveer heel warm met de linguine. Dien op met geraspte parmezaan.
1
Doe de olijfolie in een stoofpot en bak er de in kleine blokjes gesneden paprika en de geperste knoflookteentjes in aan op zacht vuur. Voeg na 5 min. de in kleine blokjes gesneden courgette en de quorn toe. Bestrooi met de Italiaanse kruiden, meng 1 min., doe er dan de blokjes tomaten bij. Kruid met peper en zout en laat 20 min. op zacht vuur sudderen.
2
Kook ondertussen de pasta “al dente”.
3
Doe de olijven, het gehakte basilicum en de kappertjes bij in de saus. Breng op smaak met peper en zout en serveer heel warm met de linguine. Dien op met geraspte parmezaan.