1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de yoghurt, de olijfolie en de eieren in een karaf. Klop de bloem, zout en de geriste tijm met een garde in een slakom tot een luchtig geheel. Maak een kuiltje in het midden, giet er de eierenmix in en meng met een vork (het deeg hoeft niet glad te zijn).
2
Hak de gedroogde tomaten en snijd de ontpitte courgette in heel kleine blokjes. Meng ze samen met de verkruimelde feta onder het deeg en breng verder op smaak.
3
Bekleed de vakjes van een muffinbakvorm met papieren vormpjes (baking cups) en verdeel er heel het deeg over. Bak 25 min. in de oven.
4
Dien lauw of koud op, tijdens een picknick of bij het aperitief.
5
Tip: Rasp de courgette eventueel gewoon met de grove kant van de rasp.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de yoghurt, de olijfolie en de eieren in een karaf. Klop de bloem, zout en de geriste tijm met een garde in een slakom tot een luchtig geheel. Maak een kuiltje in het midden, giet er de eierenmix in en meng met een vork (het deeg hoeft niet glad te zijn).
2
Hak de gedroogde tomaten en snijd de ontpitte courgette in heel kleine blokjes. Meng ze samen met de verkruimelde feta onder het deeg en breng verder op smaak.
3
Bekleed de vakjes van een muffinbakvorm met papieren vormpjes (baking cups) en verdeel er heel het deeg over. Bak 25 min. in de oven.
4
Dien lauw of koud op, tijdens een picknick of bij het aperitief.
5
Tip: Rasp de courgette eventueel gewoon met de grove kant van de rasp.