1
Spoel en kuis de mosselen.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder de uiteindes van de courgette en snijd ze in plakken en daarna in blokjes.
3
Verwarm de olijfolie in een ruime pan en stoof de sjalot en de look. Voeg daarna de cour-getteblokjes, de tijm, de rozemarijn en de basilicum toe.
4
Halveer de kerstomaatjes en voeg ze bij de rest van de groenten. Laat deze nog 5 minu-ten garen en voeg er dan de mosselen aan toe. Blus met de witte wijn en kruid af met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat de mosselen 5 minuten garen. Schud het geheel op en laat nog even verder garen tot alle mosselen open zijn.
1
Spoel en kuis de mosselen.
2
Pel en snijd de sjalot en de look fijn. Verwijder de uiteindes van de courgette en snijd ze in plakken en daarna in blokjes.
3
Verwarm de olijfolie in een ruime pan en stoof de sjalot en de look. Voeg daarna de cour-getteblokjes, de tijm, de rozemarijn en de basilicum toe.
4
Halveer de kerstomaatjes en voeg ze bij de rest van de groenten. Laat deze nog 5 minu-ten garen en voeg er dan de mosselen aan toe. Blus met de witte wijn en kruid af met peper en zout. Zet het deksel op de pot en laat de mosselen 5 minuten garen. Schud het geheel op en laat nog even verder garen tot alle mosselen open zijn.