⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenMinuutsteak en courgettesalade met mozzarella
Delhaize logo
  • Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella

Minuutsteak en courgettesalade met mozzarella
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g minuutsteak
  • 2 middelgrote courgettes
  • 1 bussel rode (of rode en witte) radijzen
  • 125 g buffelmozzarella's
  • 2 el pijnboompitten
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 el olijfolie (voor de pan)
  • 2 el xeresazijn
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 kl mosterd op grootmoeders wijze
  • 1 g boter
  • peper
  • 500 g minuutsteak
  • 2 middelgrote courgettes
  • 1 bussel rode (of rode en witte) radijzen
  • 125 g buffelmozzarella's
  • 2 el pijnboompitten
  • 5 e.l. olijfolie
  • 1 el olijfolie (voor de pan)
  • 2 el xeresazijn
  • 2 el vloeibare honing
  • 1 kl mosterd op grootmoeders wijze
  • 1 g boter
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Doe de azijn en de honing in een kommetje, klop los met de garde. Voeg dan de mosterd, de olijfolie, peper en zout toe.
2
Maak met een dunschiller fijne reepjes van de courgette. Doe ze in een schaal, overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig. Dek af en laat in de koelkast rusten. Snij de radijzen in kwartjes en scheur de mozzarella in stukjes; zet opzij.
3
Verwarm de boter en de olie in een grote pan, voeg dan de pijnboompitten toe. Snij de minuutsteaks in 3 en leg ze in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin op hevig vuur. Kruid met peper en zout.
4
Doe de mozzarella en de radijzen bij de courgettesalade. Dien meteen op met het vlees en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met knapperig brood.
1
Doe de azijn en de honing in een kommetje, klop los met de garde. Voeg dan de mosterd, de olijfolie, peper en zout toe.
2
Maak met een dunschiller fijne reepjes van de courgette. Doe ze in een schaal, overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig. Dek af en laat in de koelkast rusten. Snij de radijzen in kwartjes en scheur de mozzarella in stukjes; zet opzij.
3
Verwarm de boter en de olie in een grote pan, voeg dan de pijnboompitten toe. Snij de minuutsteaks in 3 en leg ze in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin op hevig vuur. Kruid met peper en zout.
4
Doe de mozzarella en de radijzen bij de courgettesalade. Dien meteen op met het vlees en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met knapperig brood.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Mini burger | Lam | Celtic
Delhaize Mini burger | Lam | Celtic
3 × +/- 210 gr
+/-€
3
57
Courgette
Delhaize Courgette
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
0
99
Aperogroente | Radijs 230g
Delhaize Aperogroente | Radijs 230g
230 gr
2+1 gratis
2
09
Mozzarella | Bol
Delhaize Mozzarella | Bol
125 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Pijnboompitten
Delhaize Pijnboompitten
150 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
4
65
Azijn | Xérès
Taste of Inspirations Azijn | Xérès
25 cl
1
89
Honing | Bloemen | Squeeze
Delhaize Honing | Bloemen | Squeeze
350 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
19
Mosterd | Originale
Maille Mosterd | Originale
360 gr
3
99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Boter | Gezouten
Paysan Breton Boter | Gezouten
125 gr
2
39
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
+/-€27,30