1
Doe de azijn en de honing in een kommetje, klop los met de garde. Voeg dan de mosterd, de olijfolie, peper en zout toe.
2
Maak met een dunschiller fijne reepjes van de courgette. Doe ze in een schaal, overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig. Dek af en laat in de koelkast rusten. Snij de radijzen in kwartjes en scheur de mozzarella in stukjes; zet opzij.
3
Verwarm de boter en de olie in een grote pan, voeg dan de pijnboompitten toe. Snij de minuutsteaks in 3 en leg ze in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin op hevig vuur. Kruid met peper en zout.
4
Doe de mozzarella en de radijzen bij de courgettesalade. Dien meteen op met het vlees en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met knapperig brood.
1
Doe de azijn en de honing in een kommetje, klop los met de garde. Voeg dan de mosterd, de olijfolie, peper en zout toe.
2
Maak met een dunschiller fijne reepjes van de courgette. Doe ze in een schaal, overgiet met de vinaigrette en meng voorzichtig. Dek af en laat in de koelkast rusten. Snij de radijzen in kwartjes en scheur de mozzarella in stukjes; zet opzij.
3
Verwarm de boter en de olie in een grote pan, voeg dan de pijnboompitten toe. Snij de minuutsteaks in 3 en leg ze in de pan. Bak ze aan beide kanten bruin op hevig vuur. Kruid met peper en zout.
4
Doe de mozzarella en de radijzen bij de courgettesalade. Dien meteen op met het vlees en de geroosterde pijnboompitten. Serveer met knapperig brood.