⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenLupineburgers en wortelsalade met rozijnen
Delhaize logo
  • Lupineburgers en wortelsalade met rozijnen

Lupineburgers en wortelsalade met rozijnen

Lupineburgers en wortelsalade met rozijnen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 16 stukken biolupineburger met groenten
  • 1 pakje broodje nog af te bakken
  • 500 g wortelen
  • 100 g rozijnen
  • 2 sjalotten
  • 1 citroen
  • 12 grote blaadjes munt
  • 70 g mayonaise
  • 1 Griekse yoghurt
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • zout
  • peper
  • 1 kl mosterd
  • 1 el olijfolie
  • 16 stukken biolupineburger met groenten
  • 1 pakje broodje nog af te bakken
  • 500 g wortelen
  • 100 g rozijnen
  • 2 sjalotten
  • 1 citroen
  • 12 grote blaadjes munt
  • 70 g mayonaise
  • 1 Griekse yoghurt
  • 100 g jonge spinazieblaadjes
  • zout
  • peper
  • 1 kl mosterd
  • 1 el olijfolie

Begin met koken

: 20 min
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Schil of schraap de wortelen en snij ze in heel fijne plakjes (bij voorkeur met een mandoline). Giet er het citroensap over en meng goed. Laat rusten.
3
Giet de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout.
4
Bak de burgers aan beide kanten goudbruin in de olie in een grote braadpan op zacht vuur.
5
Snipper intussen de sjalotten en hak de munt fijn. Doe ze bij de wortelen en voeg ook de rozijnen toe, de mayonaise en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
6
Snij de broodjes open, beleg ze met de spinazieblaadjes en leg een burger op elk broodje. Voeg een beetje yoghurt toe en serveer warm met de wortelsalade.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Schil of schraap de wortelen en snij ze in heel fijne plakjes (bij voorkeur met een mandoline). Giet er het citroensap over en meng goed. Laat rusten.
3
Giet de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout.
4
Bak de burgers aan beide kanten goudbruin in de olie in een grote braadpan op zacht vuur.
5
Snipper intussen de sjalotten en hak de munt fijn. Doe ze bij de wortelen en voeg ook de rozijnen toe, de mayonaise en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
6
Snij de broodjes open, beleg ze met de spinazieblaadjes en leg een burger op elk broodje. Voeg een beetje yoghurt toe en serveer warm met de wortelsalade.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Carré | Italiaans |  Veggie
Garden Gourmet Carré | Italiaans | Veggie
160 gr
3
99
Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
Delhaize Broodjes | Wit | Bio | Zonder gluten
2 × 180 gr
Bio
    3
    49
    Wortelen | Fijn
    Delhaize Wortelen | Fijn
    500 gr
    1
    99
    Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt
    Delhaize Druiven | Wit | Zonder pit | Verpakt
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    49
    Sjalot | Ui | Netje
    Delhaize Sjalot | Ui | Netje
    500 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    99
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Munt | Verpakt
    Delhaize Munt | Verpakt
    20 gr
    1
    49
    Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    2 x 145 gr
    -20% voor 3
    2
    95
    Spinazie | Bio
    Delhaize Spinazie | Bio
    100 gr
    Bio
      2
      19

      Reeds in je keuken

      Mayonaise | Squeeze
      Saitaku Mayonaise | Squeeze
      160 gr
      5
      39
      Zeezout | Fijn | Jodium
      Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
      125 gr
      0
      69
      Peper | Groen | Gepekeld
      Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
      60 gr
      1
      69
      Mosterd | Zacht | Squeeze
      Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
      300 gr
      1
      35
      Olijfolie | Culinaire
      Delhaize Olijfolie | Culinaire
      50 cl
      5
      25
      Totaal:
      €23,76