1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Schil of schraap de wortelen en snij ze in heel fijne plakjes (bij voorkeur met een mandoline). Giet er het citroensap over en meng goed. Laat rusten.
3
Giet de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout.
4
Bak de burgers aan beide kanten goudbruin in de olie in een grote braadpan op zacht vuur.
5
Snipper intussen de sjalotten en hak de munt fijn. Doe ze bij de wortelen en voeg ook de rozijnen toe, de mayonaise en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
6
Snij de broodjes open, beleg ze met de spinazieblaadjes en leg een burger op elk broodje. Voeg een beetje yoghurt toe en serveer warm met de wortelsalade.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak de broodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Schil of schraap de wortelen en snij ze in heel fijne plakjes (bij voorkeur met een mandoline). Giet er het citroensap over en meng goed. Laat rusten.
3
Giet de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout.
4
Bak de burgers aan beide kanten goudbruin in de olie in een grote braadpan op zacht vuur.
5
Snipper intussen de sjalotten en hak de munt fijn. Doe ze bij de wortelen en voeg ook de rozijnen toe, de mayonaise en de mosterd. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
6
Snij de broodjes open, beleg ze met de spinazieblaadjes en leg een burger op elk broodje. Voeg een beetje yoghurt toe en serveer warm met de wortelsalade.