⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenBurrito’s met chili
Delhaize logo
  • Burrito’s met chili
    B

Burrito’s met chili

Burrito’s met chiliB
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g gepelde steak
  • 8 torti’wrap
  • 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes
  • 4 slakropjes little gem
  • 1 avocado
  • 150 g geraspte cheddar
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 5 el taco kruidenmix (in zakje)
  • verse koriander
  • peper
  • zout
  • 3 el olijfolie
  • 10 cl water
  • 500 g gepelde steak
  • 8 torti’wrap
  • 240 g rode bonen (uitgelekt gewicht)
  • 400 g gepelde tomaten in blokjes
  • 4 slakropjes little gem
  • 1 avocado
  • 150 g geraspte cheddar
  • 500 g Griekse yoghurt
  • 5 el taco kruidenmix (in zakje)
  • verse koriander
  • peper
  • zout
  • 3 el olijfolie
  • 10 cl water

Begin met koken

: 25 min.
1
Snij de steaks in fijne reepjes en bak ze in de olie in een sauteuse op vrij hoog vuur. Voeg, wanneer ze goudbruin gebakken zijn, de taco kruidenmix toe, roer 1 min, doe er dan de tomaten bij. Giet het water in het lege blik, schud even, giet dan in de sauteuse. Laat 10 min sudderen op heel zacht vuur.
2
Schep intussen de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout. Spoel de slakropjes. Ontpit en snij de avocado in schijfjes. Doe de cheddar in een kommetje.
3
Giet de rode bonen af in een vergiet en spoel ze grondig onder koud water. Doe ze bij in de sauteuse en laat alles nog 5 min op een heel zacht vuurtje sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte koriander toe.
4
Verwarm de torti’wraps tussen 2 borden in de microgolfoven gedurende 2 min.
5
Serveer alle ingrediënten apart op tafel zodat iedereen naar eigen smaak zijn burrito’s kan bereiden.
1
Snij de steaks in fijne reepjes en bak ze in de olie in een sauteuse op vrij hoog vuur. Voeg, wanneer ze goudbruin gebakken zijn, de taco kruidenmix toe, roer 1 min, doe er dan de tomaten bij. Giet het water in het lege blik, schud even, giet dan in de sauteuse. Laat 10 min sudderen op heel zacht vuur.
2
Schep intussen de yoghurt in een kommetje en kruid met peper en zout. Spoel de slakropjes. Ontpit en snij de avocado in schijfjes. Doe de cheddar in een kommetje.
3
Giet de rode bonen af in een vergiet en spoel ze grondig onder koud water. Doe ze bij in de sauteuse en laat alles nog 5 min op een heel zacht vuurtje sudderen. Breng op smaak met peper en zout en voeg de gehakte koriander toe.
4
Verwarm de torti’wraps tussen 2 borden in de microgolfoven gedurende 2 min.
5
Serveer alle ingrediënten apart op tafel zodat iedereen naar eigen smaak zijn burrito’s kan bereiden.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 551; energie (kCal): 132; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 2,7; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 7,5; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 1046,5
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 551; energie (kCal): 132; vetten (g): 6,4; verzadigde vetten (g): 2,6; koolhydraten (g): 10; suikers (g): 2,7; vezels (g): 1,9; eiwitten (g): 7,5; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 1046,5
Zuid-Amerikaans
Vaderdag
Diner
Lente,Zomer
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gehakte biefstuk
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Avocado | Bio
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tortilla | Mini
Santa Maria Tortilla | Mini
2 × 200 gr
-10% voor 3
2
49
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
410 gr
-10% voor 3
2
75
Tomaten | Gepeld | Bio
Delhaize Tomaten | Gepeld | Bio
400 gr
Bio
    0
    95
    Mix hart van salade
    Delhaize Mix hart van salade
    1 st
    1
    99
    Cheddar | Geraspt
    Delhaize Cheddar | Geraspt
    150 gr
    3
    99
    Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    Oikos Yoghurt | Natuur | 0% | Griekse wijze
    2 × 480 gr
    -20% voor 3
    3
    49
    Mais | Notenmix
    Delhaize Mais | Notenmix
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    2
    29
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    Contrex Mineraalwater | Niet bruisend | PET
    6 x 1 l
    2+1 gratis
    4
    69

    Reeds in je keuken

    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Totaal:
    €30,17