Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKrokante toasten met twee soorten kaas
Delhaize logo
  • Krokante toasten met twee soorten kaas

Krokante toasten met twee soorten kaas

Krokante toasten met twee soorten kaas
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 sneetjes Ardeens Boerkens brood
  • 250 g gruyère (in blok)
  • 1 rolletje geitenkaas Sainte Maure
  • 2 eieren
  • 20 cl volle melk
  • 1 bakje bruine kastanjechampignon
  • 1 bakje rucola
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1,5 el azijn
  • peper
  • 8 sneetjes Ardeens Boerkens brood
  • 250 g gruyère (in blok)
  • 1 rolletje geitenkaas Sainte Maure
  • 2 eieren
  • 20 cl volle melk
  • 1 bakje bruine kastanjechampignon
  • 1 bakje rucola
  • 3 e.l. olijfolie
  • 1,5 el azijn
  • peper

Begin met koken

: 25 min
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C. Leg de in twee gesneden boterhammen op het ovenrooster en laat ze enkele minuten in de oven roosteren, maar laat ze niet kleuren.
2
Snij de gruyère met een dunschiller in plakjes.
3
Klop de eieren los met peper en zout, voeg dan de melk toe. Haal de halve boterhammen door het eimengsel en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
4
Verdeel er de plakjes gruyère over. Snij de geitenkaas in schijfjes en leg er ééntje op elke toast. Zet ze in de oven en laat in ongeveer 12 min. goudbruin bakken (te controleren).
5
Wrijf intussen de champignons schoon met keukenpapier (spoel ze niet in water). Snij ze in plakjes en voeg de rucola toe. Overgiet met de olijfolie, de azijn, een snuifje zout en meng.
6
Serveer de krokante toasten warm met de salade.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C. Leg de in twee gesneden boterhammen op het ovenrooster en laat ze enkele minuten in de oven roosteren, maar laat ze niet kleuren.
2
Snij de gruyère met een dunschiller in plakjes.
3
Klop de eieren los met peper en zout, voeg dan de melk toe. Haal de halve boterhammen door het eimengsel en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
4
Verdeel er de plakjes gruyère over. Snij de geitenkaas in schijfjes en leg er ééntje op elke toast. Zet ze in de oven en laat in ongeveer 12 min. goudbruin bakken (te controleren).
5
Wrijf intussen de champignons schoon met keukenpapier (spoel ze niet in water). Snij ze in plakjes en voeg de rucola toe. Overgiet met de olijfolie, de azijn, een snuifje zout en meng.
6
Serveer de krokante toasten warm met de salade.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Broodjes | Mini | Voorgebakken
Delhaize Broodjes | Mini | Voorgebakken
3 × 12 x 50 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
19
Gruyere | AOP | Blok
Delhaize Gruyere | AOP | Blok
250 gr
7
25
Geit | Buche St Maure
Delhaize Geit | Buche St Maure
200 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
79
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Melk | Volle
Campina Melk | Volle
6 x 1 l
2de tegen -50%
11
29
Portobello | Belgisch
Delhaize Portobello | Belgisch
1 st
2
19
Rucola
Delhaize Rucola
100 gr
1
29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
5
25
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Kruiden | Peper | 5 Bessen
Delhaize Kruiden | Peper | 5 Bessen
40 gr
1
99
Totaal:
€29,07