1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C. Leg de in twee gesneden boterhammen op het ovenrooster en laat ze enkele minuten in de oven roosteren, maar laat ze niet kleuren.
2
Snij de gruyère met een dunschiller in plakjes.
3
Klop de eieren los met peper en zout, voeg dan de melk toe. Haal de halve boterhammen door het eimengsel en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
4
Verdeel er de plakjes gruyère over. Snij de geitenkaas in schijfjes en leg er ééntje op elke toast. Zet ze in de oven en laat in ongeveer 12 min. goudbruin bakken (te controleren).
5
Wrijf intussen de champignons schoon met keukenpapier (spoel ze niet in water). Snij ze in plakjes en voeg de rucola toe. Overgiet met de olijfolie, de azijn, een snuifje zout en meng.
6
Serveer de krokante toasten warm met de salade.
1
Verwarm de oven voor op th. 7 – 210°C. Leg de in twee gesneden boterhammen op het ovenrooster en laat ze enkele minuten in de oven roosteren, maar laat ze niet kleuren.
2
Snij de gruyère met een dunschiller in plakjes.
3
Klop de eieren los met peper en zout, voeg dan de melk toe. Haal de halve boterhammen door het eimengsel en leg ze achtereenvolgens op de met bakpapier beklede ovenplaat.
4
Verdeel er de plakjes gruyère over. Snij de geitenkaas in schijfjes en leg er ééntje op elke toast. Zet ze in de oven en laat in ongeveer 12 min. goudbruin bakken (te controleren).
5
Wrijf intussen de champignons schoon met keukenpapier (spoel ze niet in water). Snij ze in plakjes en voeg de rucola toe. Overgiet met de olijfolie, de azijn, een snuifje zout en meng.
6
Serveer de krokante toasten warm met de salade.