1
Zet een pot met een beetje water en de puree op een zacht vuur. Plaats het deksel op de pot en laat ontdooien. Voeg de kruiden, de helft van de boter en van de olie toe en kruid met peper en zout.
2
Laat ondertussen de spinazie ontdooien op een zacht vuur, samen met de room. Kruid met peper en zout en ga er met de staafmixer door zodat je een gladde groene saus krijgt.
3
Zet nog een pannetje op een zacht vuur met de ui en de resterende boter zodat de ui zachtjes ontdooit. Draai het vuur dan wat hoger zodat de uien 'drogen' en kleuren. Voeg de erwtjes toe en kruid met peper en zout.
4
Zet een antikleefpan op het vuur met de resterende olie en bak de stukken zalm er enkele minuten in zodat de zalm half gaar is. Draai de stukjes voorzichtig om, kruid met peper en zout en haal meteen van het vuur.
5
Serveer de zalm met de kruidenpuree, de jonge groenten en de spinaziesaus.
1
Zet een pot met een beetje water en de puree op een zacht vuur. Plaats het deksel op de pot en laat ontdooien. Voeg de kruiden, de helft van de boter en van de olie toe en kruid met peper en zout.
2
Laat ondertussen de spinazie ontdooien op een zacht vuur, samen met de room. Kruid met peper en zout en ga er met de staafmixer door zodat je een gladde groene saus krijgt.
3
Zet nog een pannetje op een zacht vuur met de ui en de resterende boter zodat de ui zachtjes ontdooit. Draai het vuur dan wat hoger zodat de uien 'drogen' en kleuren. Voeg de erwtjes toe en kruid met peper en zout.
4
Zet een antikleefpan op het vuur met de resterende olie en bak de stukken zalm er enkele minuten in zodat de zalm half gaar is. Draai de stukjes voorzichtig om, kruid met peper en zout en haal meteen van het vuur.
5
Serveer de zalm met de kruidenpuree, de jonge groenten en de spinaziesaus.