⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenKonijn met Westmalle Tripel
Delhaize logo
  • Konijn met Westmalle Tripel

Konijn met Westmalle Tripel

Konijn met Westmalle Tripel
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 heel konijn
  • 2 branches de céleri
  • 1 ui
  • 2 wortelen
  • 1 teentje knoflook
  • kruidentuiltje
  • 2 flessen Westmalle Tripel
  • 2 el boter
  • 200 g gedroogde abrikozen
  • 1 heel konijn
  • 2 branches de céleri
  • 1 ui
  • 2 wortelen
  • 1 teentje knoflook
  • kruidentuiltje
  • 2 flessen Westmalle Tripel
  • 2 el boter
  • 200 g gedroogde abrikozen

Begin met koken

: 50 min.
1
Zout en peper het konijn en laat het bruinen in de boter.
2
Snijd de selder, de ui en de wortel in blokjes en bak ze in wat boter. Voeg de groenten bij het konijn en doe er het bier, het kruidentuiltje en de gedroogde abrikozen bij.
3
Laat ongeveer 35 min. sudderen op een laag vuur.
4
Laat de saus nog wat verder koken of bind ze met maïszetmeel.
1
Zout en peper het konijn en laat het bruinen in de boter.
2
Snijd de selder, de ui en de wortel in blokjes en bak ze in wat boter. Voeg de groenten bij het konijn en doe er het bier, het kruidentuiltje en de gedroogde abrikozen bij.
3
Laat ongeveer 35 min. sudderen op een laag vuur.
4
Laat de saus nog wat verder koken of bind ze met maïszetmeel.
Nutritionele informatie
Energie: 524 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Diner
Hoofdgerecht