Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKoekjes van verse zalm met roze parels
Delhaize logo
  • Koekjes van verse zalm met roze parels

Koekjes van verse zalm met roze parels

Koekjes van verse zalm met roze parels
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
15 porties
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking
  • 60 g zelfrijzende bloem
  • 2 el Bulgaarse natuuryoghurt
  • 1 ei
  • 125 g verse zalm
  • 2 lente-uitjes
  • 1 el bieslook (fijngehakt)
  • 1/2 el geraspte citroenschil
  • 1 e.l. olijfolie
  • zure room
  • 1/2 potje zalmeitje
  • peper
  • 1 snuifje bieslook voor de afwerking

Begin met koken

1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.
1
Klop de bloem, de yoghurt en het ei met de garde tot een gladde deeg.
2
Hak de zalm met een mes in heel kleine blokjes. Voeg ze toe aan het deeg, evenals de fijngesneden lente-uitjes, de gehakte bieslook, de citroenschil, peper en zout. Meng goed.
3
Verwarm de olie in een pan met antikleeflaag en strijk ze uit met een keukenkwastje. Schep er hoopjes deeg in met behulp van 2 koffielepels (een om het deeg nemen, de andere om het deeg in de pan te doen glijden). Vorm de koekjes. Bak ze aan weerskanten bruin op zacht vuur. Leg ze op een bord.
4
Warm de koekjes net voor het serveren even op in de microgolfoven (ze moeten lauw zijn) en beleg ze met een beetje zure room. Kruid met peper, voeg enkele zalmeitjes toe en werk af met een stukje bieslook.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Eindejaar,Romantisch diner
Overig
Hapjes

Ingrediënten voor 15 personen

Toon:

Columbus Scharreleieren | 5+1
6 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
Pur Natur Yoghurt | Natuur | Greek style| Bio
700 gr
2de tegen -40%
Bio
    4
    99
    Zalmhaasje
    Delhaize Zalmhaasje
    +/- 250 gr
    2de tegen -40%
    +/-€
    9
    62
    Kruiden | Peterselie
    Santa Maria Kruiden | Peterselie
    8 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Citroen | 1 st
    Delhaize Citroen | 1 st
    1 st
    0
    69
    Room | Zuur | 15 % V.G.
    Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Foreleieren
    Gabriel Foreleieren
    50 gr
    4
    49
    Kruiden | Bieslook
    Santa Maria Kruiden | Bieslook
    2 gr
    -10% voor 3
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    +/-€27,19