1
Laat de quinoa gedurende 15 min koken in gezouten kokend water met de kurkuma.
2
Laat 5 min rusten, spoel dan af met koud water en laat zorgvuldig uitlekken.
3
Doe daarbij de in kwartjes gesneden radijsjes, de in extra fijne schijfjes gesneden bio courgette met behulp van een mandoline, de mediterrane kaas in blokjes en zijn olie, het citroensap, zout en peper.
4
Meng goed en dien koel op.
1
Laat de quinoa gedurende 15 min koken in gezouten kokend water met de kurkuma.
2
Laat 5 min rusten, spoel dan af met koud water en laat zorgvuldig uitlekken.
3
Doe daarbij de in kwartjes gesneden radijsjes, de in extra fijne schijfjes gesneden bio courgette met behulp van een mandoline, de mediterrane kaas in blokjes en zijn olie, het citroensap, zout en peper.
4
Meng goed en dien koel op.