1
Schil de asperges, verwijder het harde onderste gedeelte en snij ze schuin in 3 of 4 delen. Bak ze 15 min op zeer laag vuur in een grote pan met 40 g gesmolten boter en met peper en zout.
2
Bak ondertussen de kipfilets aan beide kanten op hoog vuur in een koekenpan met de olijfolie, 20 g gesmolten boter en met peper en zout. Voeg dan de aardappelpartjes, het geperste teentje knoflook en de gehakte rozemarijn toe; blijf 10 minuten bakken op laag vuur, meng af en toe.
3
Was en droog de waterkers; verwijder de grotere stelen. Verwarm de mousselinesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Serveer de kip in reepjes met de aardappelen en asperges. Werk af met waterkers en geef de saus er apart bij.
1
Schil de asperges, verwijder het harde onderste gedeelte en snij ze schuin in 3 of 4 delen. Bak ze 15 min op zeer laag vuur in een grote pan met 40 g gesmolten boter en met peper en zout.
2
Bak ondertussen de kipfilets aan beide kanten op hoog vuur in een koekenpan met de olijfolie, 20 g gesmolten boter en met peper en zout. Voeg dan de aardappelpartjes, het geperste teentje knoflook en de gehakte rozemarijn toe; blijf 10 minuten bakken op laag vuur, meng af en toe.
3
Was en droog de waterkers; verwijder de grotere stelen. Verwarm de mousselinesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Serveer de kip in reepjes met de aardappelen en asperges. Werk af met waterkers en geef de saus er apart bij.