1
Verpak de aardappelen in zilverpapier samen met een scheutje olijfolie, peper en zout.
2
Leg ze in de kolen en gaar ze.
3
Meng alle ingrediënten voor de marinade van de kip samen.
4
Ontbeen de kippendijen en wrijf ze in met een klein beetje olijfolie. Gril ze met de velkant eerst op de BBQ. Wrijf ze voortdurend in met de marinade maar overdrijf daar niet mee. De marinade kan verbranden.
5
Was rucola en radijsjes. Halveer de radijzen en meng samen met de rucola, basilicum, olijfolie en balsamico.
6
Plet de aardappelen in een schaal, schik er de salade op en werk af met de stukken kip.
1
Verpak de aardappelen in zilverpapier samen met een scheutje olijfolie, peper en zout.
2
Leg ze in de kolen en gaar ze.
3
Meng alle ingrediënten voor de marinade van de kip samen.
4
Ontbeen de kippendijen en wrijf ze in met een klein beetje olijfolie. Gril ze met de velkant eerst op de BBQ. Wrijf ze voortdurend in met de marinade maar overdrijf daar niet mee. De marinade kan verbranden.
5
Was rucola en radijsjes. Halveer de radijzen en meng samen met de rucola, basilicum, olijfolie en balsamico.
6
Plet de aardappelen in een schaal, schik er de salade op en werk af met de stukken kip.