1
Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse en bak de kalkoenlapjes aan beide kanten goudbruin op vrij hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout. Neem er de gebakken kalkoenlapjes uit en fruit dan de fijngesneden ui in dezelfde pan op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. de geperste lookteentjes toe, de pili-pili, de oregano en de gehakte ansjovisfilets. Roer 1 min., doe er dan de tomaten bij. Breng aan de kook, leg de kalkoenlapjes in de saus en laat 15 min. op zacht vuur sudderen zonder deksel.
3
Kook de broccoliroosjes gaar op de manier van uw keuze. Breng gezouten water in een pot aan de kook voor de pasta.
4
Voeg de olijven en de kappers toe aan de saus en laat alles nog 5 min. sudderen.
5
Bak intussen de broccoliroosjes in 2 eetlepels olie in een steelpan en kook de pasta beetgaar.
6
Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer de kalkoenlapjes met de pasta en de broccoli.
1
Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een sauteuse en bak de kalkoenlapjes aan beide kanten goudbruin op vrij hoog vuur. Kruid lichtjes met peper en zout. Neem er de gebakken kalkoenlapjes uit en fruit dan de fijngesneden ui in dezelfde pan op zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. de geperste lookteentjes toe, de pili-pili, de oregano en de gehakte ansjovisfilets. Roer 1 min., doe er dan de tomaten bij. Breng aan de kook, leg de kalkoenlapjes in de saus en laat 15 min. op zacht vuur sudderen zonder deksel.
3
Kook de broccoliroosjes gaar op de manier van uw keuze. Breng gezouten water in een pot aan de kook voor de pasta.
4
Voeg de olijven en de kappers toe aan de saus en laat alles nog 5 min. sudderen.
5
Bak intussen de broccoliroosjes in 2 eetlepels olie in een steelpan en kook de pasta beetgaar.
6
Breng de saus op smaak met peper en zout en serveer de kalkoenlapjes met de pasta en de broccoli.