Recept zoekresultatenIn balsamicoazijn gemarineerde rumsteaks
Delhaize logo
  • In balsamicoazijn gemarineerde rumsteaks
    A

In balsamicoazijn gemarineerde rumsteaks

In balsamicoazijn gemarineerde rumsteaksA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 el balsamicoazijn
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 teentje knoflook
  • 6 e.l. olijfolie
  • zout
  • 2 el peterselie, gehakt
  • 4 rumsteaks
  • 4 el balsamicoazijn
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1 teentje knoflook
  • 6 e.l. olijfolie
  • zout
  • 2 el peterselie, gehakt
  • 4 rumsteaks

Begin met koken

: 10 min. + 30 min.marineren
1
Meng in een schaal de azijn, de gehakte knoflook, de peterselie, de oregano, zout en peper. Voeg de olijfolie toe.
2
Leg de rumsteaks in de marinade, draai ze om zodat ze helemaal bedekt zijn, dek af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
3
Verhit een pan met anti-kleeflaag zonder toevoeging van vetstof. Leg de uitgelekte rumsteaks in de hete pan en bak ze 1 min. 30’ aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
4
Leg de rumsteaks op warme borden, doe de rest van de marinade in de pan en roer de aanbaksels los. Giet over de rumsteaks en dien meteen op.
5
Serveer met een salade met rucola en met krielaardappelen, in de schil gekookt en dan gebakken met rozemarijn en fleur de sel. Je kan de rumsteaks eventueel bestrooien met wat schilfers parmezaan.
6
Accompagnez d’une salade à la roquette et de grenailles cuites en chemise et rissolées avec du romarin et de la fleur de sel. Vous pouvez éventuellement parsemer les rumsteaks de quelques copeaux de parmesan.
1
Meng in een schaal de azijn, de gehakte knoflook, de peterselie, de oregano, zout en peper. Voeg de olijfolie toe.
2
Leg de rumsteaks in de marinade, draai ze om zodat ze helemaal bedekt zijn, dek af en laat 30 min. op kamertemperatuur rusten.
3
Verhit een pan met anti-kleeflaag zonder toevoeging van vetstof. Leg de uitgelekte rumsteaks in de hete pan en bak ze 1 min. 30’ aan elke kant. Verlaag het vuur en laat ze eventueel nog verder bakken, afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
4
Leg de rumsteaks op warme borden, doe de rest van de marinade in de pan en roer de aanbaksels los. Giet over de rumsteaks en dien meteen op.
5
Serveer met een salade met rucola en met krielaardappelen, in de schil gekookt en dan gebakken met rozemarijn en fleur de sel. Je kan de rumsteaks eventueel bestrooien met wat schilfers parmezaan.
6
Accompagnez d’une salade à la roquette et de grenailles cuites en chemise et rissolées avec du romarin et de la fleur de sel. Vous pouvez éventuellement parsemer les rumsteaks de quelques copeaux de parmesan.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 738; energie (kCal): 177; vetten (g): 10,1; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 2; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 18,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 381,97
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 738; energie (kCal): 177; vetten (g): 10,1; verzadigde vetten (g): 1,7; koolhydraten (g): 2,8; suikers (g): 2; vezels (g): 1,2; eiwitten (g): 18,1; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 381,97
Gluten vrij
Vaderdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Biefstuk
4

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kruiden | Oregano
Santa Maria Kruiden | Oregano
5 gr
2de tegen -40%
2
95
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
2de tegen -40%
6
35
Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
2de tegen -40%
2
95

Reeds in je keuken

Azijn | Balsamico | Modena
Delhaize Azijn | Balsamico | Modena
50 cl
2
09
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€12,25