Recept zoekresultatenRendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
Recept zoekresultatenRendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
Delhaize logo
  • Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan

Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan

Rendier met pijnboompitten, galetten en parmezaan
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el cognac
  • Galetten van parmezaan pijnboompitten en pistaches (zie recepten hieronder)
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout
  • 4 el pijnboompitten, lichtjes geroosterd
  • 1 dl plantaardige bouillon
  • 600 g rendiersteak
  • 2,5 dl rode wijn
  • 1 snede kruidenkoek
  • 2 el tijm
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el Worcestershiresaus
  • 1 el cognac
  • Galetten van parmezaan pijnboompitten en pistaches (zie recepten hieronder)
  • 2 e.l. olijfolie
  • peper
  • zout
  • 4 el pijnboompitten, lichtjes geroosterd
  • 1 dl plantaardige bouillon
  • 600 g rendiersteak
  • 2,5 dl rode wijn
  • 1 snede kruidenkoek
  • 2 el tijm
  • 1 ui, gesnipperd
  • 1 el Worcestershiresaus