1
Breng het water, de azijn en 1 ½ el suiker aan de kook. Snipper de kool heel fijn, doe hem in een slakom en besprenkel hem met het warme mengsel. Kruid met peper, zout en meng. Laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Kneed ¼ van de hertenballetjes tot een burger en doe hetzelfde met de andere balletjes.
3
Schil de appelen en snijd ze in dikke schijfjes. Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de boter, en bestrooi ze met de resterende suiker.
4
Verwarm een braadpan of een grill. Smeer de burgers in met olijfolie. Kruid ze met peper, zout en bestrooi ze met tijm. Gril ze kort aan de 2 kanten.
5
Open de broodjes en gril ze aan de kant van het kruim. Beleg ze met zoeteaardappeldip, leg er de burgers bovenop, dan appelschijfjes, uitgelekte kool en rucola. Tast meteen toe!
1
Breng het water, de azijn en 1 ½ el suiker aan de kook. Snipper de kool heel fijn, doe hem in een slakom en besprenkel hem met het warme mengsel. Kruid met peper, zout en meng. Laat minstens 30 min. in de koelkast rusten.
2
Kneed ¼ van de hertenballetjes tot een burger en doe hetzelfde met de andere balletjes.
3
Schil de appelen en snijd ze in dikke schijfjes. Bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de boter, en bestrooi ze met de resterende suiker.
4
Verwarm een braadpan of een grill. Smeer de burgers in met olijfolie. Kruid ze met peper, zout en bestrooi ze met tijm. Gril ze kort aan de 2 kanten.
5
Open de broodjes en gril ze aan de kant van het kruim. Beleg ze met zoeteaardappeldip, leg er de burgers bovenop, dan appelschijfjes, uitgelekte kool en rucola. Tast meteen toe!