1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Klop de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe.
3
Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven.
4
Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar.
5
Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
6
Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe.
7
Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak. Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak. Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Klop de boter met de suiker tot een romige massa. Voeg dan de eieren, de bloem en het zout toe.
3
Giet de bereiding in een springvorm en bak 40 min. in de oven.
4
Prik met een mes of breinaald in de cake. Als er geen beslag meer aanhangt, is hij gaar.
5
Haal de cake uit de vorm en laat afkoelen op een taartrooster.
6
Klop de room stijf en voeg de poedersuiker toe.
7
Bestrijk de cake met de helft van de slagroom en schep de andere helft in een spuitzak. Hiermee spuit je kleine roomspookjes op het gebak. Maak oogjes met de chocoladepastilles en werk af met de suikerdecoratie.