⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGroentepannenkoeken
Delhaize logo
  • Groentepannenkoeken
    A

Groentepannenkoeken

GroentepannenkoekenA
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 eieren
  • 2 gekookte rode bieten
  • 2 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 150 g jonge spinazieblaadjes
  • 250 g volkorenbloem bio
  • 5 dl melk
  • 10 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 2 jonge uien
  • 1/4 komkommer
  • 5 radijzen
  • 125 g kaaswrongel
  • 1 el olijfolie
  • 3 takjes peterselie
  • 3 takjes koriander
  • peper en zout
  • 4 eieren
  • 2 gekookte rode bieten
  • 2 wortels (assortiment van witte, gele, oranje, rode)
  • 150 g jonge spinazieblaadjes
  • 250 g volkorenbloem bio
  • 5 dl melk
  • 10 el olijfolie
  • 1 snuifje zout
  • 2 jonge uien
  • 1/4 komkommer
  • 5 radijzen
  • 125 g kaaswrongel
  • 1 el olijfolie
  • 3 takjes peterselie
  • 3 takjes koriander

Begin met koken

: 20 min + 20 min kooktijd
1
Maak het deeg: los de bloem geleidelijk op met de melk. Voeg de eieren, 1 el olijfolie en zout toe. Meng goed en laat het deeg rusten.
2
Bereid intussen de garnituur: Snijd de zaadlijsten uit de komkommer en snijd de komkommer en de radijzen in kleine blokjes. Hak de kruiden en de lente-uitjes fijn. Meng de groenten en de kruiden, samen met de verse kaas, olijfolie, peper en zout in een kom.
3
Rasp de wortelen en de rode bieten met een grove rasp. Hak de spinazie.
4
Fruit de wortelen gedurende 1 min in een flensjespan met 1 el olijfolie. Giet er een pollepel deeg bovenop en bak je pannenkoek zoals gewoonlijk. Doe hetzelfde voor de pannenkoeken met spinazie en rode biet.
5
Dien warm op, met de bereide verse kaas en een slaatje.
1
Maak het deeg: los de bloem geleidelijk op met de melk. Voeg de eieren, 1 el olijfolie en zout toe. Meng goed en laat het deeg rusten.
2
Bereid intussen de garnituur: Snijd de zaadlijsten uit de komkommer en snijd de komkommer en de radijzen in kleine blokjes. Hak de kruiden en de lente-uitjes fijn. Meng de groenten en de kruiden, samen met de verse kaas, olijfolie, peper en zout in een kom.
3
Rasp de wortelen en de rode bieten met een grove rasp. Hak de spinazie.
4
Fruit de wortelen gedurende 1 min in een flensjespan met 1 el olijfolie. Giet er een pollepel deeg bovenop en bak je pannenkoek zoals gewoonlijk. Doe hetzelfde voor de pannenkoeken met spinazie en rode biet.
5
Dien warm op, met de bereide verse kaas en een slaatje.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 650; energie (kCal): 156; vetten (g): 9,5; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 11,7; suikers (g): 3,1; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 4,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 765,8
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 650; energie (kCal): 156; vetten (g): 9,5; verzadigde vetten (g): 2,1; koolhydraten (g): 11,7; suikers (g): 3,1; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 4,9; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 765,8
Vegetarisch
Kids,Brunch
Brunch,Lunch
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Gepimpte
125 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rode biet | Gekookt | Bio
Delhaize Rode biet | Gekookt | Bio
1 st
Bio
    1
    65
    Gestoomde worteltjes
    * Gestoomde worteltjes
    250 gr
    2
    99
    Jonge spinazieblaadjes
    Delhaize Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    1
    99
    Tarwebloem
    Delhaize Tarwebloem
    1 kg
    • little-lione.external.82792960.svg
    0
    35
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Zachte uien | Verpakt
    Delhaize Zachte uien | Verpakt
    750 gr
    2
    99
    Komkommer
    Delhaize Komkommer
    1 st
    0
    99
    Aperogroente | Radijs 230g
    Delhaize Aperogroente | Radijs 230g
    230 gr
    2+1 gratis
    2
    09
    Bladpeterselie | Verpakt
    Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
    100 gr
    1
    49
    Koriander | Verpakt
    Delhaize Koriander | Verpakt
    20 gr
    1
    55

    Reeds in je keuken

    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    69
    Melk | Halfvol | Zonder lactose
    Dilea Melk | Halfvol | Zonder lactose
    1 l
    2de tegen -50%
    2
    79
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €16,78