⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenChili sin carne met quorn
Delhaize logo
  • Chili sin carne met quorn
    A

Chili sin carne met quorn

Chili sin carne met quornA
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
6 porties
  • 1 afgestreken kl van afgestreken koffielepel van: gemalen komijn, chili, paprika en griessuiker
  • 3 el bladpeterselie, fijngehakt
  • 480 g rode bonen natuur (uitgelekt gewicht)
  • 1 gousse dik knoflookteentje
  • 1 kg passata
  • 1 blokje cheddar
  • 1 feuille laurier
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 gele paprika
  • peper
  • 600 g quorngehakt
  • 1 ui
  • 1 groene paprika
  • 1 afgestreken kl van afgestreken koffielepel van: gemalen komijn, chili, paprika en griessuiker
  • 3 el bladpeterselie, fijngehakt
  • 480 g rode bonen natuur (uitgelekt gewicht)
  • 1 gousse dik knoflookteentje
  • 1 kg passata
  • 1 blokje cheddar
  • 1 feuille laurier
  • 4 e.l. olijfolie
  • 1 gele paprika
  • peper
  • 600 g quorngehakt
  • 1 ui
  • 1 groene paprika

Begin met koken

1
Snij de paprika’s in kleine blokjes en snipper de ui fijn. Fruit ze een tiental minuten op een heel zacht vuur in de olie in een stoofpot met deksel.
2
Voeg dan de passata toe, de geperste knoflook, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Breng aan de kook en laat 15 min. op een heel zacht vuur sudderen.
4
Spoel de rode bonen goed onder koud stromend water (in een vergiet).
5
Laat ze uitlekken en doe ze bij in de kookpot, evenals het Quorngehakt.
6
Meng en laat nog 5 min. zacht koken.
7
Breng op smaak met peper en zout, voeg de peterselie toe en dien heel warm op met gekookte rijst (natuur) of brood.
8
Serveer de grofgeraspte cheddar apart.
1
Snij de paprika’s in kleine blokjes en snipper de ui fijn. Fruit ze een tiental minuten op een heel zacht vuur in de olie in een stoofpot met deksel.
2
Voeg dan de passata toe, de geperste knoflook, het laurierblad, de suiker en de specerijen.
3
Breng aan de kook en laat 15 min. op een heel zacht vuur sudderen.
4
Spoel de rode bonen goed onder koud stromend water (in een vergiet).
5
Laat ze uitlekken en doe ze bij in de kookpot, evenals het Quorngehakt.
6
Meng en laat nog 5 min. zacht koken.
7
Breng op smaak met peper en zout, voeg de peterselie toe en dien heel warm op met gekookte rijst (natuur) of brood.
8
Serveer de grofgeraspte cheddar apart.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 419; energie (kCal): 100; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 8; suikers (g): 2,1; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 455,4
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 419; energie (kCal): 100; vetten (g): 4,2; verzadigde vetten (g): 1,5; koolhydraten (g): 8; suikers (g): 2,1; vezels (g): 2,4; eiwitten (g): 6,7; zout (g): 0,5. Energie (kcal/portie): 455,4
Vegetarisch
Eindejaar
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 6 personen

Toon:

afgestreken koffielepel van: gemalen komijn, chili, paprika en griessuiker
1 afgestreken kl van

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Quorn steaks
600 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Groene peper
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Bladpeterselie | Verpakt
Delhaize Bladpeterselie | Verpakt
100 gr
1
49
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
2 × 410 gr
-10% voor 3
2
75
Lookbol | Netje
Delhaize Lookbol | Netje
75 gr
1
79
Passata
Elvea Passata
1 kg
3
15
Chester | Toasty
Delhaize Chester | Toasty
250 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
75
Kruiden | Laurier | Poeder
Santa Maria Kruiden | Laurier | Poeder
18 gr
3
89
Paprika | Geel
Delhaize Paprika | Geel
1 st
1
19
Witte uien | Netje
Delhaize Witte uien | Netje
400 gr
1
69

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Totaal:
€20,45