1
Snijd de zeebaars in kleine blokjes, meng ze onder de leche de tigre en marineer ze 10 min.
2
Maak de yoghurtsaus: pers het teentje knoflook en meng onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout.
3
Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking, voeg de olijfolie toe en laat afkoelen. Ontpit en snijd de tomaten in brunoise.
4
Snijd de verse kruiden en de lente-ui fijn. Voeg ze toe aan de tomatenbrunoise en kruid bij met zout en peper. Houd een beetje dille apart voor de versiering.
6
Dresseer met de limoenpartjes en dille.
1
Snijd de zeebaars in kleine blokjes, meng ze onder de leche de tigre en marineer ze 10 min.
2
Maak de yoghurtsaus: pers het teentje knoflook en meng onder de yoghurt. Kruid bij met peper en zout.
3
Bereid de bulgur volgens de instructies op de verpakking, voeg de olijfolie toe en laat afkoelen. Ontpit en snijd de tomaten in brunoise.
4
Snijd de verse kruiden en de lente-ui fijn. Voeg ze toe aan de tomatenbrunoise en kruid bij met zout en peper. Houd een beetje dille apart voor de versiering.
6
Dresseer met de limoenpartjes en dille.