Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenCeviche van zeebaars
Delhaize logo
A

Ceviche van zeebaars

Ceviche van zeebaarsA
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 50 g frambozen
  • 4 e.l. olijfolie
  • enkele takjes basilicum
  • 4 zeebaarsfilets
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • peper
  • 50 g frambozen
  • 4 e.l. olijfolie
  • enkele takjes basilicum
  • 4 zeebaarsfilets
  • 2 lente-uitjes
  • 1 limoen
  • peper

Begin met koken

: 15 min + 10 min rusttijd
1
Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de vis uit. Besprenkel met olijfolie en zet de vis ± 10 min in de koelkast zodat die lichtjes kan garen in het limoensap.
2
Haal de vis uit de koelkast. Snijd de frambozen in stukjes en meng deze voorzichtig onder de ceviche.
3
Werk af met de versnipperde lente-uitjes, enkele basilicumblaadjes en een beetje olijfolie.
1
Verwijder het vel van de zeebaarsfilets en snijd het visvlees in kleine blokjes. Kruid met peper en zout en pers de limoen boven de vis uit. Besprenkel met olijfolie en zet de vis ± 10 min in de koelkast zodat die lichtjes kan garen in het limoensap.
2
Haal de vis uit de koelkast. Snijd de frambozen in stukjes en meng deze voorzichtig onder de ceviche.
3
Werk af met de versnipperde lente-uitjes, enkele basilicumblaadjes en een beetje olijfolie.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 674; energie (kCal): 162; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 13,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 319,46
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 674; energie (kCal): 162; vetten (g): 11,1; verzadigde vetten (g): 1,2; koolhydraten (g): 2,2; suikers (g): 0,8; vezels (g): 1,3; eiwitten (g): 13,1; zout (g): 0,1. Energie (kcal/portie): 319,46
Andere wereldkeuken
Gluten vrij
Romantisch diner
Diner
Zomer
Hoofdgerecht