1
Snipper de ui en het knoflook, fruit ze glazig in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de gember toe en bak nog even mee. Schep de helft van het mengsel in een schaal, laat de rest in de pan.
2
Schep de snijboontjes in de pan met gebakken ui, laat op zacht vuur 10 minuten stoven. Kruid met peper en zout.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de korsten van het brood en week de sneetjes in water tot ze zacht zijn. Knijp goed uit.
4
Vermeng in een schaal het gehakt met de rest van de gebakken ui, eieren, brood, ½ koffielepel kurkuma, peper en zout. Rol balletjes van het mengsel. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet 20 minuten in de oven.
5
Hak de koriander fijn en voeg samen met 1 eetlepel sojasaus toe aan de snijbonen.
6
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Serveer de balletjes met de snijbonen en de gekookte rijst.
1
Snipper de ui en het knoflook, fruit ze glazig in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de gember toe en bak nog even mee. Schep de helft van het mengsel in een schaal, laat de rest in de pan.
2
Schep de snijboontjes in de pan met gebakken ui, laat op zacht vuur 10 minuten stoven. Kruid met peper en zout.
3
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de korsten van het brood en week de sneetjes in water tot ze zacht zijn. Knijp goed uit.
4
Vermeng in een schaal het gehakt met de rest van de gebakken ui, eieren, brood, ½ koffielepel kurkuma, peper en zout. Rol balletjes van het mengsel. Leg ze op een met bakpapier bedekte bakplaat. Zet 20 minuten in de oven.
5
Hak de koriander fijn en voeg samen met 1 eetlepel sojasaus toe aan de snijbonen.
6
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
7
Serveer de balletjes met de snijbonen en de gekookte rijst.