⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
Delhaize logo
  • Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar
    A

Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaar

Gegrilde tussenrib met tagliatelle en auberginekaviaarA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g auberginekaviaar
  • 1/2 bosje basilicum
  • 1,5 el xeresazijn
  • 5 e.l. olijfolie
  • 400 g kerstomaten
  • 2 grote tussenribstukken
  • 250 verse tagliatelle
  • peper
  • 200 g auberginekaviaar
  • 1/2 bosje basilicum
  • 1,5 el xeresazijn
  • 5 e.l. olijfolie
  • 400 g kerstomaten
  • 2 grote tussenribstukken
  • 250 verse tagliatelle
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
1
Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
2
Vul een kookpot met water en breng het aan de kook. Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Meng voor de salade de gehalveerde kerstomaten met het grofgehakte basilicum, 3 eetlepels olijfolie, de azijn, peper en zout.
4
Smeer de tussenribstukken in met olijfolie en rooster ze 1 min. 30’ aan elke kant in de hete pan. Verlaag het vuur en laat ze verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid ze op het einde met peper en zout.
5
Laat de pasta ondertussen beetgaar koken. Giet af en voeg de auberginekaviaar toe.
6
Laat de tussenribstukken 1 min. rusten vooraleer ze te versnijden. Serveer ze meteen met de pasta en de salade.
1
Neem het vlees 1 uur op voorhand uit de koelkast.
2
Vul een kookpot met water en breng het aan de kook. Verwarm een grillpan zonder toevoeging van vetstof.
3
Meng voor de salade de gehalveerde kerstomaten met het grofgehakte basilicum, 3 eetlepels olijfolie, de azijn, peper en zout.
4
Smeer de tussenribstukken in met olijfolie en rooster ze 1 min. 30’ aan elke kant in de hete pan. Verlaag het vuur en laat ze verder bakken afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees. Kruid ze op het einde met peper en zout.
5
Laat de pasta ondertussen beetgaar koken. Giet af en voeg de auberginekaviaar toe.
6
Laat de tussenribstukken 1 min. rusten vooraleer ze te versnijden. Serveer ze meteen met de pasta en de salade.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 801; energie (kCal): 192; vetten (g): 11,8; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 11,4; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 689,28
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 801; energie (kCal): 192; vetten (g): 11,8; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 11,4; suikers (g): 1,2; vezels (g): 1,4; eiwitten (g): 9,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 689,28
Andere wereldkeuken
Vaderdag,Romantisch diner
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Aubergine | Kaviaar
Delhaize Aubergine | Kaviaar
200 gr
2+1 gratis
3
29
Basilicum | Verpakt
Delhaize Basilicum | Verpakt
20 gr
1
55
Azijn | Xérès
Taste of Inspirations Azijn | Xérès
25 cl
1
89
Kerstomaten | Mix
Delhaize Kerstomaten | Mix
400 gr
2de tegen -40%
3
29
Rib Eye | Ierse
Delhaize Rib Eye | Ierse
2 × +/- 300 gr
+/-€
10
95
Tagliatelle | Bio
Delhaize Tagliatelle | Bio
250 gr
Bio
    2
    49

    Reeds in je keuken

    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    +/-€34,41