1
Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
2
Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
3
Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
4
Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
5
Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
6
Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
7
Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.
8
Étuvez le brocoli et l’oignon jeune dans un peu de beurre.
9
Retirez les légumes du feu et mélangez-y le chou chinois cru et les feuilles d’épinards.
10
Servez les filets de poulet avec les légumes et la sauce sur des assiettes préchauffées.
1
Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
2
Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
3
Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
4
Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
5
Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
6
Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
7
Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.
8
Étuvez le brocoli et l’oignon jeune dans un peu de beurre.
9
Retirez les légumes du feu et mélangez-y le chou chinois cru et les feuilles d’épinards.
10
Servez les filets de poulet avec les légumes et la sauce sur des assiettes préchauffées.