⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGegrilde koekoek met een saus van brie
Delhaize logo
  • Gegrilde koekoek met een saus van brie

Gegrilde koekoek met een saus van brie

Gegrilde koekoek met een saus van brie
Makkelijk
< 30 min.
2/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 4 filets van Mechelse koekoek
  • 500 g broccoli
  • 4 lente-uitjes
  • 25 g boter
  • 1,5 l kippenbouillon
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 100 g brie
  • 1 Chinese kool, fijngehakt
  • peper
  • spinazieblaadjes
  • 4 filets van Mechelse koekoek
  • 500 g broccoli
  • 4 lente-uitjes
  • 25 g boter
  • 1,5 l kippenbouillon
  • 1 sjalot, fijngesnipperd
  • 100 g brie
  • 1 Chinese kool, fijngehakt
  • peper
  • spinazieblaadjes

Begin met koken

1
Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
2
Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
3
Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
4
Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
5
Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
6
Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
7
Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.
8
Étuvez le brocoli et l’oignon jeune dans un peu de beurre.
9
Retirez les légumes du feu et mélangez-y le chou chinois cru et les feuilles d’épinards.
10
Servez les filets de poulet avec les légumes et la sauce sur des assiettes préchauffées.
1
Kruid de filets met peper en zout en bak ze in een grillpan.
2
Blancheer de broccoliroosjes en de lente-ui kort in gezouten water.
3
Verfris de groenten in ijswater (op die manier behouden ze hun frisse kleur).
4
Smelt de boter en stoof er de sjalotsnippers glazig in. Voeg de kippenbouillon toe en laat voor de helft inkoken. Voeg de brie toe. Mix tot een gladde massa en kruid met peper en zout.
5
Stoof de broccoli en de lente-ui aan in een beetje boter.
6
Neem de groenten van het vuur en roer er de rauwe Chinese kool en de spinazieblaadjes doorheen.
7
Serveer de kippenfilets met de groenten en de saus op de voorverwarmde borden. Lekker met verse tagliatelle.
8
Étuvez le brocoli et l’oignon jeune dans un peu de beurre.
9
Retirez les légumes du feu et mélangez-y le chou chinois cru et les feuilles d’épinards.
10
Servez les filets de poulet avec les légumes et la sauce sur des assiettes préchauffées.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Belgisch
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Paksoi
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Filet | Kip
Delhaize Filet | Kip
600 gr
7
80
Broccoli
Delhaize Broccoli
2 × 300 gr
2de tegen -50%
2
29
Bouillon| Kip
Fundo Bouillon| Kip
46,5 cl
2de tegen -50%
4
69
Sjalotten | Verpakt | Bio
Delhaize Sjalotten | Verpakt | Bio
500 gr
Bio
    4
    79
    Brie
    Dilea Brie
    125 gr
    2de tegen -50%
    4
    99
    Jonge spinazieblaadjes
    Delhaize Jonge spinazieblaadjes
    200 gr
    1
    99

    Reeds in je keuken

    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39
    Peper | Groen | Gepekeld
    Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
    60 gr
    1
    69
    Totaal:
    €28,84