1
Snijd de courgette en de groenten uit de box (aubergine, selder, zoete puntpaprika en tomaten) in kleine blokjes of in stukken. Hak de knoflook en de ui fijn. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met 1 dl olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje slinken. Voeg de helft van de specerijen en het tomatenconcentraat toe. Vul de lege doos met water en giet dit bij de bereiding. Laat nog 20 min. koken. Kruid naar eigen smaak met de rest van de specerijen.
2
Kook de pasta van de maaltijdbox volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid met zout.
3
Spoel de forellen onder koud water, dep ze droog en kruid de binnenkant. Open 4 visroosters, bedek ze aan de 2 kanten met rozemarijn en citroenschijfjes. Leg er de forellen op en sluit de roosters. Besprenkel de forellen met water en bak ze 15 min. op de barbecue. Draai ze af en toe en besprenkel ze regelmatig met water zodat de rozemarijn niet aanbrandt.
4
Serveer de vis met de ratatouille en de pasta. Werk af met de olijven uit de box en een beetje tijm als je er in huis hebt. Besprenkel de forellen met een scheutje olijfolie.
1
Snijd de courgette en de groenten uit de box (aubergine, selder, zoete puntpaprika en tomaten) in kleine blokjes of in stukken. Hak de knoflook en de ui fijn. Fruit alles 2 min. op een vrij hoog vuur, in een grote sauteerpan met 1 dl olijfolie. Zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje slinken. Voeg de helft van de specerijen en het tomatenconcentraat toe. Vul de lege doos met water en giet dit bij de bereiding. Laat nog 20 min. koken. Kruid naar eigen smaak met de rest van de specerijen.
2
Kook de pasta van de maaltijdbox volgens de instructies op de verpakking. Giet ze af en meng ze met 2 el olijfolie. Kruid met zout.
3
Spoel de forellen onder koud water, dep ze droog en kruid de binnenkant. Open 4 visroosters, bedek ze aan de 2 kanten met rozemarijn en citroenschijfjes. Leg er de forellen op en sluit de roosters. Besprenkel de forellen met water en bak ze 15 min. op de barbecue. Draai ze af en toe en besprenkel ze regelmatig met water zodat de rozemarijn niet aanbrandt.
4
Serveer de vis met de ratatouille en de pasta. Werk af met de olijven uit de box en een beetje tijm als je er in huis hebt. Besprenkel de forellen met een scheutje olijfolie.