⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenGegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
Delhaize logo
  • Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus
    A

Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisaus

Gegrild Argentijns rundvlees met chimichurrisausA
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 650 g rumsteak van Argentijnds rundsvlees (angus beef)
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 2 blaadjes laurier
  • 3 teentjes knoflook
  • 1/2 kl pili-pilivlokken
  • 5 el olijfolie
  • 4 el rode wijnazijn
  • zout
  • peper
  • 650 g rumsteak van Argentijnds rundsvlees (angus beef)
  • 1/2 bosje bladpeterselie
  • 1 el gedroogde oregano
  • 1/2 kl komijnpoeder
  • 2 blaadjes laurier
  • 3 teentjes knoflook
  • 1/2 kl pili-pilivlokken
  • 5 el olijfolie
  • 4 el rode wijnazijn
  • zout
  • peper

Begin met koken

: 20 min.
1
Doe de rode wijnazijn, de geperste lookteentjes, de laurier, de komijn, peper en zout in de beker van de mixer. Voeg de peterselieblaadjes toe en hak bij tussenpozen fijn (de peterselie moet fijngehakt zijn maar mag geen puree worden). Giet over in een kom en voeg oregano toe, pili-pili, enkele eetlepels olijfolie en de ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaat. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de grill of een antikleefpan zonder vetstof. Bestrijk het rundvlees met de resterende olijfolie. Laat de rumsteaks 1 min. aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat verder grillen afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
3
Snijd het vlees in dunne plakken. Kruid met peper en zout. Verdeel het rundvlees over borden en serveer met de chimichurrisaus.
1
Doe de rode wijnazijn, de geperste lookteentjes, de laurier, de komijn, peper en zout in de beker van de mixer. Voeg de peterselieblaadjes toe en hak bij tussenpozen fijn (de peterselie moet fijngehakt zijn maar mag geen puree worden). Giet over in een kom en voeg oregano toe, pili-pili, enkele eetlepels olijfolie en de ontpitte en in heel kleine blokjes gesneden tomaat. Breng op smaak met peper en zout.
2
Verwarm de grill of een antikleefpan zonder vetstof. Bestrijk het rundvlees met de resterende olijfolie. Laat de rumsteaks 1 min. aan elke kant grillen, verlaag dan het vuur en laat verder grillen afhankelijk van eigen smaak en de dikte van het vlees.
3
Snijd het vlees in dunne plakken. Kruid met peper en zout. Verdeel het rundvlees over borden en serveer met de chimichurrisaus.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 678; energie (kCal): 162; vetten (g): 9,1; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 17,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 333,88
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 678; energie (kCal): 162; vetten (g): 9,1; verzadigde vetten (g): 1,6; koolhydraten (g): 1,6; suikers (g): 0,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 17,8; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 333,88
Zuid-Amerikaans
Gluten vrij
Barbecue
Diner
Hoofdgerecht