Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenGebakken pangasiusfilets en venkelcompote met citroen
Delhaize logo
  • Gebakken pangasiusfilets en venkelcompote met citroen

Gebakken pangasiusfilets en venkelcompote met citroen

Gebakken pangasiusfilets en venkelcompote met citroen
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 400 g venkelknollen
  • zout
  • 1/2 kl gemalen koriander
  • 2 citroenen
  • 1 bord bloem
  • 650 g pangasiusfilets
  • 6 e.l. olijfolie
  • 2 el arachideolie
  • 400 g venkelknollen
  • zout
  • 1/2 kl gemalen koriander
  • 2 citroenen
  • 1 bord bloem
  • 650 g pangasiusfilets
  • 6 e.l. olijfolie
  • 2 el arachideolie

Begin met koken

: 25 min
1
Verwijder de steeltjes van de venkelknollen. Was de knollen en snijd ze in plakjes. Houd het loof apart.
2
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een stoofpot. Voeg de venkelplakjes toe en meng. Kruid met peper en zout.
3
Strooi er korianderpoeder over, voeg enkele groene loofltakjes toe.
4
Besprenkel met het sap van de helft citroenen en zet juist onder water. Zet een deksel op de pot en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen op middelhoog vuur.
5
Bereid de citroensaus: meng in een kom 4 el citroensap, zout, peper en de rest van de olijfolie.
6
Haal de in 2 gesneden pangasiusfilets door de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en leg er de visfilets in. Laat ze aan beide kanten goudbruin bakken, kruid met peper en zout.
7
Verdeel de visfilets en de uitgelekte venkel over de borden. Besprenkel met citroensaus en serveer.
1
Verwijder de steeltjes van de venkelknollen. Was de knollen en snijd ze in plakjes. Houd het loof apart.
2
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een stoofpot. Voeg de venkelplakjes toe en meng. Kruid met peper en zout.
3
Strooi er korianderpoeder over, voeg enkele groene loofltakjes toe.
4
Besprenkel met het sap van de helft citroenen en zet juist onder water. Zet een deksel op de pot en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen op middelhoog vuur.
5
Bereid de citroensaus: meng in een kom 4 el citroensap, zout, peper en de rest van de olijfolie.
6
Haal de in 2 gesneden pangasiusfilets door de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en leg er de visfilets in. Laat ze aan beide kanten goudbruin bakken, kruid met peper en zout.
7
Verdeel de visfilets en de uitgelekte venkel over de borden. Besprenkel met citroensaus en serveer.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Lactose vrij
Moederdag
Diner
Hoofdgerecht