1
Verwijder de steeltjes van de venkelknollen. Was de knollen en snijd ze in plakjes. Houd het loof apart.
2
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een stoofpot. Voeg de venkelplakjes toe en meng. Kruid met peper en zout.
3
Strooi er korianderpoeder over, voeg enkele groene loofltakjes toe.
4
Besprenkel met het sap van de helft citroenen en zet juist onder water. Zet een deksel op de pot en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen op middelhoog vuur.
5
Bereid de citroensaus: meng in een kom 4 el citroensap, zout, peper en de rest van de olijfolie.
6
Haal de in 2 gesneden pangasiusfilets door de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en leg er de visfilets in. Laat ze aan beide kanten goudbruin bakken, kruid met peper en zout.
7
Verdeel de visfilets en de uitgelekte venkel over de borden. Besprenkel met citroensaus en serveer.
1
Verwijder de steeltjes van de venkelknollen. Was de knollen en snijd ze in plakjes. Houd het loof apart.
2
Verwarm 1/3 van de olijfolie in een stoofpot. Voeg de venkelplakjes toe en meng. Kruid met peper en zout.
3
Strooi er korianderpoeder over, voeg enkele groene loofltakjes toe.
4
Besprenkel met het sap van de helft citroenen en zet juist onder water. Zet een deksel op de pot en breng aan de kook. Laat 15 min sudderen op middelhoog vuur.
5
Bereid de citroensaus: meng in een kom 4 el citroensap, zout, peper en de rest van de olijfolie.
6
Haal de in 2 gesneden pangasiusfilets door de bloem en klop er het teveel aan bloem af. Verwarm de arachideolie in een grote braadpan en leg er de visfilets in. Laat ze aan beide kanten goudbruin bakken, kruid met peper en zout.
7
Verdeel de visfilets en de uitgelekte venkel over de borden. Besprenkel met citroensaus en serveer.