1
Verkruimel het brood en strooi er zout en peper op. Giet er een paar druppels olijfolie over en gril het brood in de oven op 180°C tot het brood knapperig is. Laat het afkoelen.
2
Breng de vis op smaak en zet hem gedurende 15 min. in de oven op 150°C.
3
Was de prei en snij hem in fijne ringen. Fruit die in 1 eetlepel boter. Strooi er zout en peper over en laat de prei verder koken tot hij zacht is geworden.
4
Breng water aan de kook en voeg er de koude melk aan toe. Giet de aardappelpureevlokken erbij en meng alles zonder te kloppen tot je een mooie, homogene puree krijgt. Laat die 1 à 2 min. indikken, voeg de prei toe en werk verder af.
5
Was de tomaten, haal de pitten eruit en snij ze in blokjes. Voeg de anijs, de peterselie, de gewassen kappertjes, de zalmforeleitjes, de versnipperde lente-uitjes en het brood toe. Breng verder op smaak met olijfolie en rodewijnazijn.
1
Verkruimel het brood en strooi er zout en peper op. Giet er een paar druppels olijfolie over en gril het brood in de oven op 180°C tot het brood knapperig is. Laat het afkoelen.
2
Breng de vis op smaak en zet hem gedurende 15 min. in de oven op 150°C.
3
Was de prei en snij hem in fijne ringen. Fruit die in 1 eetlepel boter. Strooi er zout en peper over en laat de prei verder koken tot hij zacht is geworden.
4
Breng water aan de kook en voeg er de koude melk aan toe. Giet de aardappelpureevlokken erbij en meng alles zonder te kloppen tot je een mooie, homogene puree krijgt. Laat die 1 à 2 min. indikken, voeg de prei toe en werk verder af.
5
Was de tomaten, haal de pitten eruit en snij ze in blokjes. Voeg de anijs, de peterselie, de gewassen kappertjes, de zalmforeleitjes, de versnipperde lente-uitjes en het brood toe. Breng verder op smaak met olijfolie en rodewijnazijn.