1
Laat de tomaatjes uitlekken en houd de olie apart. Giet die dus niet weg. Snijd de tomaatjes in fijne reepjes, doe ze in een mengkom en giet er wat olie van de tomaten bij. Snijd ook de olijven in stukjes en voeg ze samen met de kappertjes bij de tomaatjes.
2
Pluk de blaadjes van de peterselie, hak ze fijn en voeg bij het tomatenmengsel. Giet er 2 el olijfolie bij en kruid stevig met peper en zout.
3
Zet alles even aan de kant zodat de smaken goed kunnen vermengen.
4
Dep ondertussen de vis droog en wentel de filets in de bloem. Zet een pan op het vuur en laat de boter smelten. Giet er 1 el olijfolie bij (zo bakt de boter niet aan) en bak de tongfilets gaar en mooi goudbruin langs beide kanten.
5
Lepel de zelfgemaakte olie er royaal over en serveer meteen.
1
Laat de tomaatjes uitlekken en houd de olie apart. Giet die dus niet weg. Snijd de tomaatjes in fijne reepjes, doe ze in een mengkom en giet er wat olie van de tomaten bij. Snijd ook de olijven in stukjes en voeg ze samen met de kappertjes bij de tomaatjes.
2
Pluk de blaadjes van de peterselie, hak ze fijn en voeg bij het tomatenmengsel. Giet er 2 el olijfolie bij en kruid stevig met peper en zout.
3
Zet alles even aan de kant zodat de smaken goed kunnen vermengen.
4
Dep ondertussen de vis droog en wentel de filets in de bloem. Zet een pan op het vuur en laat de boter smelten. Giet er 1 el olijfolie bij (zo bakt de boter niet aan) en bak de tongfilets gaar en mooi goudbruin langs beide kanten.
5
Lepel de zelfgemaakte olie er royaal over en serveer meteen.