1
Bekleed de bodem en de wanden van een springvorm van 20 cm met bakpapier (bevochtig de wanden lichtjes zodat het papier eraan vastplakt). Verkruimel de speculaas en hak de cashewnoten in de hakmolen. Hak de ontpitte dadels met de gesmolten boter. Meng alles in een slakom, verdeel deze bereiding over de bodem van de bakvorm en druk goed aan met een lepel. Prik over heel de oppervlakte van de taartbodem wat gaatjes met een vork.
2
Verwijder de steeltjes van 125 g aardbeien. Mix de aardbeien kort met 125 g frambozen en de suiker (de textuur moet niet helemaal glad zijn).
3
Klop de kaas lichtjes op om hem zachter te maken, voeg de room toe en klop op hoge snelheid tot een stevige textuur. Meng er de vruchtenpuree onder.
4
Giet een heel fijne laag crème op de taartbodem en laat intrekken. Verdeel er 75 g blauwe bessen en 75 g frambozen in stukken bovenop. Overgiet met de rest van de crème, strijk de oppervlakte glad en dek af. Laat 8 u in de diepvriezer opstijven.
5
Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de rest van de vruchten en serveer. De textuur van deze cheesecake smelt als een waterijsje in de mond.
1
Bekleed de bodem en de wanden van een springvorm van 20 cm met bakpapier (bevochtig de wanden lichtjes zodat het papier eraan vastplakt). Verkruimel de speculaas en hak de cashewnoten in de hakmolen. Hak de ontpitte dadels met de gesmolten boter. Meng alles in een slakom, verdeel deze bereiding over de bodem van de bakvorm en druk goed aan met een lepel. Prik over heel de oppervlakte van de taartbodem wat gaatjes met een vork.
2
Verwijder de steeltjes van 125 g aardbeien. Mix de aardbeien kort met 125 g frambozen en de suiker (de textuur moet niet helemaal glad zijn).
3
Klop de kaas lichtjes op om hem zachter te maken, voeg de room toe en klop op hoge snelheid tot een stevige textuur. Meng er de vruchtenpuree onder.
4
Giet een heel fijne laag crème op de taartbodem en laat intrekken. Verdeel er 75 g blauwe bessen en 75 g frambozen in stukken bovenop. Overgiet met de rest van de crème, strijk de oppervlakte glad en dek af. Laat 8 u in de diepvriezer opstijven.
5
Ontvorm de cheesecake, werk hem af met de rest van de vruchten en serveer. De textuur van deze cheesecake smelt als een waterijsje in de mond.