Fruit de fijngesnipperde rode uien, de paprika’s in reepjes en de geperste knoflook met olijfolie in een grote sauteerpan. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. slinken.
2
Bak het kalkoenstoofvlees in een braadpan met boter. Roer de bakresten los met water en giet alles in de sauteerpan. Voeg takjes rozemarijn, takjes tijm, zwarte olijven, zout en peper toe. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. pruttelen. Voeg het sap van de citroen en boter toe. Dien op met rijst.
1
Fruit de fijngesnipperde rode uien, de paprika’s in reepjes en de geperste knoflook met olijfolie in een grote sauteerpan. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. slinken.
2
Bak het kalkoenstoofvlees in een braadpan met boter. Roer de bakresten los met water en giet alles in de sauteerpan. Voeg takjes rozemarijn, takjes tijm, zwarte olijven, zout en peper toe. Zet het deksel op de pan en laat 20 min. pruttelen. Voeg het sap van de citroen en boter toe. Dien op met rijst.