Recept zoekresultatenHazenrug met kriek en polenta met bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenHazenrug met kriek en polenta met bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Hazenrug met kriek en polenta met bospaddenstoelen
    A

Hazenrug met kriek en polenta met bospaddenstoelen

Hazenrug met kriek en polenta met bospaddenstoelenA
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 600 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm
  • 40 g boter
  • 3,3 dl kriek (voor de krieksaus)
  • 4 dl wildfond (voor de krieksaus)
  • 20 g boter (voor de krieksaus)
  • 200 g polenta (voor de polenta)
  • 50 g boter (voor de polenta)
  • 2 hazenruggen
  • 1 bosje lente-ui
  • peper
  • 1 ui (voor de krieksaus)
  • 2 blaadjes laurier (voor de krieksaus)
  • peper en zout (voor de krieksaus)
  • 1 gevogelte bouillonblokje (voor de polenta)
  • peper en zout (voor de polenta)
  • 600 g bospaddenstoelen (mengeling)
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 takjes tijm
  • 40 g boter
  • 3,3 dl kriek (voor de krieksaus)
  • 4 dl wildfond (voor de krieksaus)
  • 20 g boter (voor de krieksaus)
  • 200 g polenta (voor de polenta)
  • 50 g boter (voor de polenta)
  • 2 hazenruggen
  • 1 bosje lente-ui
  • peper
  • 1 ui (voor de krieksaus)
  • 2 blaadjes laurier (voor de krieksaus)
  • peper en zout (voor de krieksaus)