1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit.
3
Doe de zachte boter en de griessuiker in een kom. Meng met de garde, voeg de eieren toe en de gemalen amandelen. Meng tot een gladde room. Zet de kom in de koelkast.
4
Halveer de abrikozen, verwijder de pit en snij elke helft in twee.
5
Vouw de kanten van de bladerdeegplakjes om zodat er zich rondom een boordje vormt. Leg ze, met het bakpapier van de verpakking, op de ovenplaat. Verdeel de amandelroom over de vierkante taartjes, leg er de kwartjes abrikozen op en bestrooi met geschaafde amandelen.
6
Bak de taartjes in 25 min. goudbruin in de oven.
1
Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
2
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en neem er de ovenplaat uit.
3
Doe de zachte boter en de griessuiker in een kom. Meng met de garde, voeg de eieren toe en de gemalen amandelen. Meng tot een gladde room. Zet de kom in de koelkast.
4
Halveer de abrikozen, verwijder de pit en snij elke helft in twee.
5
Vouw de kanten van de bladerdeegplakjes om zodat er zich rondom een boordje vormt. Leg ze, met het bakpapier van de verpakking, op de ovenplaat. Verdeel de amandelroom over de vierkante taartjes, leg er de kwartjes abrikozen op en bestrooi met geschaafde amandelen.
6
Bak de taartjes in 25 min. goudbruin in de oven.