1
Geen verspilling: voor dit recept gebruik je een bijna lege pot pindakaas. Doe de andere ingrediënten van de saus gewoon in de pot: de geschilde en geraspte gember, het sap van de limoen, de rijstazijn, de ahornsiroop, de sriracha- en de sojasaus. Voor 4 porties voeg je 2 el warm water toe, sluit de pot en shake alles tot een homogene saus. Voeg indien nodig nog een beetje warm water toe.
2
Doe de noedels in een slakom, overgiet ze met kokend water, dek af en laat ze volgens de instructies op de verpakking rusten.
3
Snipper intussen de lente-uitjes en hak de pinda’s grof.
4
Giet de noedels af en spoel ze onder koud water. Overgiet ze met saus en werk af met de uitjes en de pinda’s. Serveer meteen of bewaar in de koelkast om als lunch mee te nemen.
1
Geen verspilling: voor dit recept gebruik je een bijna lege pot pindakaas. Doe de andere ingrediënten van de saus gewoon in de pot: de geschilde en geraspte gember, het sap van de limoen, de rijstazijn, de ahornsiroop, de sriracha- en de sojasaus. Voor 4 porties voeg je 2 el warm water toe, sluit de pot en shake alles tot een homogene saus. Voeg indien nodig nog een beetje warm water toe.
2
Doe de noedels in een slakom, overgiet ze met kokend water, dek af en laat ze volgens de instructies op de verpakking rusten.
3
Snipper intussen de lente-uitjes en hak de pinda’s grof.
4
Giet de noedels af en spoel ze onder koud water. Overgiet ze met saus en werk af met de uitjes en de pinda’s. Serveer meteen of bewaar in de koelkast om als lunch mee te nemen.