1
Hak de rode ui fijn, snijd de kerstomaten in 2 en snijd de komkommer in blokjes. Doe alles in een slakom, met de gespoelde en uitgelekte kikkererwten, de rucola en de gehakte peterselieblaadjes.
2
Meng het sap van de halve citroen met 4 el olijfolie, de mosterd, de komijn, peper en zout. Overgiet de salade met deze vinaigrette en meng.
3
Bak de pijnboompitten goudbruin, in een antiaanbakpan zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan, voeg 2 el olijfolie toe en bak de kabeljauwfilets aan de 2 kanten kort goudbruin in dezelfde pan. Kruid met peper en zout.
4
Serveer de salade met de vis en bestrooi met pijnboompitten. Smakelijk!
1
Hak de rode ui fijn, snijd de kerstomaten in 2 en snijd de komkommer in blokjes. Doe alles in een slakom, met de gespoelde en uitgelekte kikkererwten, de rucola en de gehakte peterselieblaadjes.
2
Meng het sap van de halve citroen met 4 el olijfolie, de mosterd, de komijn, peper en zout. Overgiet de salade met deze vinaigrette en meng.
3
Bak de pijnboompitten goudbruin, in een antiaanbakpan zonder toevoeging van vetstof. Haal ze uit de pan, voeg 2 el olijfolie toe en bak de kabeljauwfilets aan de 2 kanten kort goudbruin in dezelfde pan. Kruid met peper en zout.
4
Serveer de salade met de vis en bestrooi met pijnboompitten. Smakelijk!