Recept zoekresultatenEasy pastasalade met gerookte kip en olijven
Delhaize logo
  • Easy pastasalade met gerookte kip en olijven
    A

Easy pastasalade met gerookte kip en olijven

Easy pastasalade met gerookte kip en olijvenA
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediƫnten voor

Ingrediƫnten
4 porties
  • 150 g fijne plakjes kipfilet gerookt
  • 1 rode ui
  • 150 g olijven met kaas
  • 125 g gegrilde artisjokharten
  • 125 g sudā€™n sol zongedroogde tomaten
  • 300 g De Cecco Penne
  • 4 takjes basilicum
  • peper
  • 150 g fijne plakjes kipfilet gerookt
  • 1 rode ui
  • 150 g olijven met kaas
  • 125 g gegrilde artisjokharten
  • 125 g sudā€™n sol zongedroogde tomaten
  • 300 g De Cecco Penne
  • 4 takjes basilicum
  • peper

Begin met koken

: 15 min.
1
Pel en snijd de rode ui in fijne ringen.
2
Giet de zongedroogde tomaten af, maar vang de olie op in een apart schaaltje. Giet ook de artisjokharten af.
3
Kook de pasta in een ruime kom met gezouten water. Giet de pasta af en meng er een beetje olie van de zongedroogde tomaten onder zodat hij niet gaat kleven.
4
Meng de zongedroogde tomaten, de gegrilde artisjokharten, de olijven met de kaas, de rode uiringen en de kip onder de pasta. Kruid met peper.
5
Werk de pastasalade af met basilicumblaadjes.
1
Pel en snijd de rode ui in fijne ringen.
2
Giet de zongedroogde tomaten af, maar vang de olie op in een apart schaaltje. Giet ook de artisjokharten af.
3
Kook de pasta in een ruime kom met gezouten water. Giet de pasta af en meng er een beetje olie van de zongedroogde tomaten onder zodat hij niet gaat kleven.
4
Meng de zongedroogde tomaten, de gegrilde artisjokharten, de olijven met de kaas, de rode uiringen en de kip onder de pasta. Kruid met peper.
5
Werk de pastasalade af met basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
A
Per 100g: Energie: 132 kcal - Vetten: 3,9 g - Koolhydraten: 15,3 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediĆ«nten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ā€˜Maten en gewichtenā€™ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge HygiĆ«neraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediĆ«nten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 132 kcal - Vetten: 3,9 g - Koolhydraten: 15,3 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8 g
Kids
Hoofdgerecht