1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie met de boter. Laat afkoelen.
3
Klop de eigelen en de suiker totdat de mengeling wit wordt. Voeg vervolgens de afgekoelde chocolade en de bloem toe.
4
Klop de eiwitten stijf tot sneeuw met een snuifje zout. Voeg dit toe aan de chocoladebereiding. Spreid het deeg uit in een rechthoekige bakvorm die met bakpapier bedekt is. Bak 13 min. in de oven.
5
Klop de room tot slagroom met de vanille en de poedersuiker. Voeg dit toe aan de mascarpone en de thee, en meng.
6
Serveren: snijd drie gelijkvormige rechthoeken in de chocoladebiscuit. Leg ze op een dienschotel. Spreid de slagroom uit, bedek met een andere rechthoek, bedek met slagroom en leg er de derde rechthoek op. Giet de rest van de slagroom in een spuitzak. Versier de bovenkant van de stronk met slagroom.
1
Verwarm de oven voor op 180ºC.
2
Breek de chocolade in stukken en smelt au bain-marie met de boter. Laat afkoelen.
3
Klop de eigelen en de suiker totdat de mengeling wit wordt. Voeg vervolgens de afgekoelde chocolade en de bloem toe.
4
Klop de eiwitten stijf tot sneeuw met een snuifje zout. Voeg dit toe aan de chocoladebereiding. Spreid het deeg uit in een rechthoekige bakvorm die met bakpapier bedekt is. Bak 13 min. in de oven.
5
Klop de room tot slagroom met de vanille en de poedersuiker. Voeg dit toe aan de mascarpone en de thee, en meng.
6
Serveren: snijd drie gelijkvormige rechthoeken in de chocoladebiscuit. Leg ze op een dienschotel. Spreid de slagroom uit, bedek met een andere rechthoek, bedek met slagroom en leg er de derde rechthoek op. Giet de rest van de slagroom in een spuitzak. Versier de bovenkant van de stronk met slagroom.