1
Pluk de blaadjes van de koriander en hak ze fijn. Snijd de rode peper overlangs doormidden, haal er de witte draden uit en verwijder de zaadjes. Hak de witte draden fijn, samen met het wit van de lente-uitjes. Laat het krabvlees uitlekken. Meng alle ingrediënten samen met de eieren en de Worcestershire-saus.
2
Strooi het paneermeel in een groot bord. Neem een grote soeplepel van het krabmengsel en leg het in het bord paneermeel. Plet het voorzichtig tot een schijfje en draai het om. Maak zo een dozijn crab cakes.
3
Verwarm een scheutje olie in een grote antiaanbakpan en bak de crab cakes goudbruin aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet breken.
4
Dien ze warm op met kwartjes limoen.
1
Pluk de blaadjes van de koriander en hak ze fijn. Snijd de rode peper overlangs doormidden, haal er de witte draden uit en verwijder de zaadjes. Hak de witte draden fijn, samen met het wit van de lente-uitjes. Laat het krabvlees uitlekken. Meng alle ingrediënten samen met de eieren en de Worcestershire-saus.
2
Strooi het paneermeel in een groot bord. Neem een grote soeplepel van het krabmengsel en leg het in het bord paneermeel. Plet het voorzichtig tot een schijfje en draai het om. Maak zo een dozijn crab cakes.
3
Verwarm een scheutje olie in een grote antiaanbakpan en bak de crab cakes goudbruin aan beide kanten. Draai ze voorzichtig om zodat ze niet breken.
4
Dien ze warm op met kwartjes limoen.