1
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de ui en snijd de courgette in kleine blokjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een braadpan met 2 el olijfolie en de geriste tijm. Kook de courgetteblokjes niet te lang, ze moeten krokant blijven.
2
Meng de bloem, de melk en de eieren met een klopper. Voeg 3 el olie toe, peper en meng. Roer er dan de groenten en de comté onder en breng verder op smaak.
3
Bekleed een kleine cakevorm (1,4 l) met bakpapier. Giet er het deeg in en schuif 45 min. in de oven. Laat 10 min. afkoelen en ontvorm op een taartrooster.
4
Serveer lauw of koud, met een tomatenslaatje.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Hak de ui en snijd de courgette in kleine blokjes. Fruit ze op een vrij hoog vuur, in een braadpan met 2 el olijfolie en de geriste tijm. Kook de courgetteblokjes niet te lang, ze moeten krokant blijven.
2
Meng de bloem, de melk en de eieren met een klopper. Voeg 3 el olie toe, peper en meng. Roer er dan de groenten en de comté onder en breng verder op smaak.
3
Bekleed een kleine cakevorm (1,4 l) met bakpapier. Giet er het deeg in en schuif 45 min. in de oven. Laat 10 min. afkoelen en ontvorm op een taartrooster.
4
Serveer lauw of koud, met een tomatenslaatje.