Overslaan
Delhaize logo

Welkom

Naar mijn profiel
0

Beste klant,ontdek hier of jouw Delhaize geopend is op 20 mei:Meer info >

Recept zoekresultatenCôte à l’os met tomatensalade
Delhaize logo
  • Côte à l’os met tomatensalade
Côte à l’os met tomatensalade

Côte à l’os met tomatensalade

Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voorPorties

4 porties
  • 1,2 kg côte à l’os
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 450 g wortel en pastinaakfrietjes
  • 2 el olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
  • 1 sjalot (voor de tomatensalade)
  • 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
  • 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
  • 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
  • 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
  • fleur de sel (voor de tomatensalade)
  • peper (voor de tomatensalade)
  • 1,2 kg côte à l’os
  • 1 teentje knoflook
  • 2 takjes rozemarijn
  • 3 takjes tijm
  • 450 g wortel en pastinaakfrietjes
  • 2 el olijfolie
  • fleur de sel
  • peper
  • 500 g tomaten (kleine trostomaten rood, geel, kumato, coeur de boeuf...) (voor de tomatensalade)
  • 1 sjalot (voor de tomatensalade)
  • 10 blaadjes basilicum (voor de tomatensalade)
  • 1 kl mosterd (voor de tomatensalade)
  • 4 el olijfolie (voor de tomatensalade)
  • 2 el balsamicoazijn (voor de tomatensalade)
  • fleur de sel (voor de tomatensalade)

Begin met koken

: 40 min. + 15 min. rusten
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Verwarm de olie in een pan en bak het vlees aan beide zijden aan gedurende 2 minuten.
3
Plet de look met de vlakke kant van je mes en voeg deze samen met de rozemarijn en de tijm toe in de pan. Zet de pan in de oven en laat het vlees 6 tot 8 minuten garen. Lepel er na 3 minuten wat van de lookolie over. Haal het vlees uit de oven, dek het af met aluminiumfolie en laat het 15 minuten rusten.
4
Maak in tussentijd de tomatensalade: was de tomaten en snijd ze in stukken. Meng de mosterd met de olie en de azijn, kruid met peper en zout. Meng de vinaigrette met de tomaten en meng er de helft van de basilicumblaadjes onder. Laat dit 20 minuten marineren.
5
Verwarm het vlees nog een 2-tal minuten in de oven vooraleer je het serveert. Werk de tomatensalade af met de rest van de basilicumblaadjes. Bak de wortel en pastinaakfrietjes zoals vermeld op de verpakking.
1
Verwarm de oven voor op 160°C.
2
Verwarm de olie in een pan en bak het vlees aan beide zijden aan gedurende 2 minuten.
3
Plet de look met de vlakke kant van je mes en voeg deze samen met de rozemarijn en de tijm toe in de pan. Zet de pan in de oven en laat het vlees 6 tot 8 minuten garen. Lepel er na 3 minuten wat van de lookolie over. Haal het vlees uit de oven, dek het af met aluminiumfolie en laat het 15 minuten rusten.
4
Maak in tussentijd de tomatensalade: was de tomaten en snijd ze in stukken. Meng de mosterd met de olie en de azijn, kruid met peper en zout. Meng de vinaigrette met de tomaten en meng er de helft van de basilicumblaadjes onder. Laat dit 20 minuten marineren.
5
Verwarm het vlees nog een 2-tal minuten in de oven vooraleer je het serveert. Werk de tomatensalade af met de rest van de basilicumblaadjes. Bak de wortel en pastinaakfrietjes zoals vermeld op de verpakking.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Vaderdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Rozemarijn | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,79

Verse | Tijm | Verpakt

Delhaize

Verse | Tijm | Verpakt

20 gr

€1,89

Wortelen Bos | Verpakt

Delhaize

Wortelen Bos | Verpakt

1 st

€2,09

Smaaktrostomaat

Delhaize

Smaaktrostomaat

2 × 450 gr

€9,98

Sjalotten | Verpakt | Bio

Delhaize

Sjalotten | Verpakt | Bio

500 gr

Bio

€4,39

Basilicum | Kruiden | Verpakt

Delhaize

Basilicum | Kruiden | Verpakt

20 gr

€1,65

Mosterd

Bister

Mosterd

250 gr

€1,85

Azijn | Balsamico

Ponti

Azijn | Balsamico

25 cl

€4,29

Reeds in je keuken

Look | Netje | Bio

Delhaize

Look | Netje | Bio

100 gr

Bio

€1,19

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

Delhaize

Olijfolie | Extra vierge | Spanje

50 cl

€6,55

Totaal:
€27,93